Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk tényleg ilyen felszínes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tényleg ilyen felszínesek? Mi a baj veletek?

Figyelt kérdés
17 éves életvidám lány vagyok, nyitott állandóan mosolygó és elfogadó. Tudom a hibáimat, tisztában vagyok magammal. Kissé fiús vagyok, nem szeretem a nyálas dolgokat, állandó optimista, szeretek új dolgokat kipróbálni, és szeretem a tartalmas beszélgetéseket. Ja, és nem vagyok egy nádszál. Igen, molett vagyok. Csak azt nem értem, hogy miért van az, hogyha mondjuk valami fórumon vagy játéknál (hajlamos vagyok leülni néha játszani) elkezdek beszélgetni egy sráccal, 1-2 órát beszélgetünk úgy tűnik minden rendben, szimpatikusak vagyunk egymásnak, de amint megtudja hogy nem vagyok vékony egyszerűen eltűnik. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy az én hibám az egész, azoknak csak azt üzenem, hogy figyelek arra amit eszek, másfél évig állandó sport mellett is alig fogytam valamit, genetikailag hajlamos vagyok. Szóval annyi a kérdésem röviden: Fiúk, ha egy lánnyal jól eltudtok beszélgetni, szimpik vagytok egymásnak miért zavar titeket, ha nem vékony?

2015. júl. 8. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

őszinte leszek nem olvastam el, csak az utolsó mondatot, nagyjából arra következtetek hogy duci vagy kicsit husis vagy és azt hiszed ezért nem kellek senkinek, elárulom sok fiúnak tetszenél és összejönnének veled, azt is elárulom hogy a vékonyakra nekem fel sem áll, kimondottan husis lányt keresek

erről ennyit, ja és azt is láttam hogy netes beszélgetéskor is gyakran előfordul hogy eltűnnek, akár hiszed akár nem, ez az eltünősdi a lányok legjobb szórakozása

ha szeretnél beszélni irj( 18F )

2015. júl. 8. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
kellesz*:) ezeket a ragokat olyan könnyű elirni ezen a nyüves billentyűzeten:') xd
2015. júl. 8. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Ööö először is, mit takar a molett? Ez nem mindegy. Nem mindegy hogy 5, vagy 10, vagy 25 kiló felesleg van rajtad... na meg az sem hogy hány centi vagy e mellé. Másrészt ez a genetika nyavaja akkora hazugság... valószínűleg sport mellett is túl sokat és túl sok elhízást okozó ételt ettél, ezért nem fogytál szinte semmit. Egy normális diétával, meg napi 40 perc tornával + 40 perc futással úgy lefogynál mint a frász hónapok alatt. Csak nincs hozzá kitartásod.
2015. júl. 8. 20:56
 4/13 anonim ***** válasza:

engem zavar ha molett :( de ha minden más teljesen rendben van és a személyiségébe beleszerelmesedek szerintem eltudnám fogadni. 16/f

UI. de az ismerkedés korai szakaszába hátrányban leszel a fiúk nagyrészénél

2015. júl. 8. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha priviben küldesz képet (felőlem.ide is kirakhatod) akkor megmondom hogy azok a fiúk felszínesek voltak e vagy pedig veled van gond. :)

21f

2015. júl. 8. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:

"Ja, és nem vagyok egy nádszál. Igen, molett vagyok."

Tudom, hogy bunkó vagyok meg minden, de idáig olvastam.

2015. júl. 8. 21:27
 7/13 anonim válasza:
Engem nem érdekel ha valaki molett, és semmilyen hátrányban nem is részesül felőlem. Mondjuk ha 200 kg fölött van az már lehet zavarna valamelyest, de még azt is el tudnám fogadni. Én nem szoktam a külsőségekre adni, sokkal fontosabb a belső, (mondjuk ha két teljesen egy forma személyiségű lány közül kéne választanom, azért a szebbet választanám, de ilyen a valóságba nincs). 18/F
2015. júl. 8. 23:21
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Én úgy vagyok vele, ha sportolok és megtudom tartani a vékony sportos alkatom, akkor elvárom attól a lánytól is, akivel épp úgy alakulnak a dolgok :) lehet hogy bennem van a hiba, de nekem ilyen az ideálom :)
2015. júl. 9. 01:57
 9/13 anonim válasza:

3-as:

Miért nem hiszel a genetikában? Nem hiszem, hogy csupán véletlen lenne amikor egy családban több generáció is husisra sikerült. Ugyanúgy, minthogy vannak nagyon vékony alkatúak. Mert nekem van olyan ismerősöm, aki egész nap a gép előtt ül, két pofára zabál és ugyanúgy pálcika ő is és az egész családja.

2015. júl. 9. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Biztos hogy közrejátszik a genetika valamilyen szinten, de az maximum megnehezíti a fogyást, nem ellehetetleníti. Bárki le tud fogyni. Lehet, hogy több idő kell rá, lehet, hogy nehezebb mint másoknak, de le TUD fogyni, ha keményen dolgozik rajta. Csak szimplán sportolnia kell, egészségesen étkeznie, és lemondania az édességekről.
2015. júl. 9. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!