Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan pasit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan pasit akinek nem a dugás vagy a fogdosás az első egy kapcsolatba? 15/L

Figyelt kérdés
Már háromszor megszívtam mert azt mutatták hogy rendesek de végül már a beszélgetés helyett is a fenekemet fogdosták...

2015. júl. 3. 01:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Elozo! Akkor te nem is szoktal fantazialni,megnezni a noket mert az tul alpari,ugye?:) Attol hogy valakinek vannak testi igenyei meg nem lesz kozonseges.:) Ha olyan vagy,mint amilyen a valaszod akkor elkepzelem milyen erdekes szexualis eletet tudsz majd nyujtani egy lanynak.
2015. júl. 3. 10:30
 22/28 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt, hogy örülök, hogy leszbikus vagyok...?

Amúgy, régebben ismerkedtem 1-2 fiúval, s kifogtam egyet, aki nem akart megfektetni. Ritka dolog ám ez. Remény van, csak hát, Sherlock-ot kell játszani egy kicsit. :)

15/L

2015. júl. 3. 10:49
 23/28 anonim ***** válasza:

"de ha nem szólít le az, addig bekell érnem azzal aki igen..."

A "leszólítós" fiúk nem a visszafogottságukról híresek, ez is elegendő válasz lenne. Nem azt kellett volna kérdezned hol találsz olyan pasit akinek nem a "dugás vagy a fogdosás" az első, hanem hogy hogyan találsz. Kezdeményezz te egy félénkebb fiúnál. Csak a legtöbb olyan sráccal halálian unalmasak lesznek a hétköznapjaid, mert az a tipikus papucs, Nyúl Béla típus. Vannak olyan fiúk akik csak nehezebben nyílnak meg, akik akkor kezdenek el fogdosni ha megbíztak benned, de ez a ritkábbik ebben a helyzetben, meg lehet neked az is korai lenne... :D A kamasz fiúk 99%-a rengeteget gondol a szexre, csajokra, max. itt a válaszolók nem ismerik be, hátha rájuk írsz és valamelyikük lehet a következő akivel "megszívod". A szex pedig fontos egy jó párkapcsolathoz. Félreértés ne essék, nem azért, mert "fűűdemenőőő"-nek gondolom, semmit sem változik attól valaki, mert már nem szűz, akkor sem ha ezt hiszik a 12 évesek... Legfeljebb 2-3 hét ismerkedés után szerintem teljesen normális a fogdosás, ha már párkapcsolatról van szó. Persze azon is múlik az alatt mennyi volt a személyes együttlét, milyen szintre jutott a beszélgetés, valahol bőven elég 2 hét is. Szexszel még lehet várni, minimum 1-1,5 hónapot, ha valaki szűz akkor még többet is. De nem kell siettetni semmit amíg valaki nem érzi késznek magát. Elképzelhető, hogy még neked is várnod kéne a pasikkal ha ennyire kiakaszt, hogy fogdosnak. 17/L

2015. júl. 3. 12:53
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez van. Járj nyitott szemmel,mert aki keres az talál is :D Ajánlom olvasd el a kommenteket,elég jó érveket hozott fel a válaszolók többsége.Akár mellette vagy ellene van. Egyébként fiatal vagy még,bőven van időd olyat találni akit keresel :)
2015. júl. 3. 13:52
 25/28 anonim válasza:
Ez a helyes hozzáállás.Ha te beszélgetni szeretnél, ő meg a fenekedet fogdossa, akkor tuti gáz van a fickóval.
2015. júl. 3. 14:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2015. júl. 3. 19:28
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat^^

Hát tényleg jó sok a perverz srác de hát aki nem fantáziál az nem is ember :D és igaz van még időm, a szexel tuti várok még akárkit fogok ki :)

Köszi mindenkinek♡♥

2015. júl. 4. 08:30
 28/28 Mikkkk válasza:
Há engem is csak dugnak, minden nap, de én is dugok, dugunk együtt? Dughatsz engem is meg én is téged :) van pénzem, havi 500.000ft minimum. :) Gyere dugni. :)
2019. okt. 21. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!