Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan pasit akinek nem a dugás vagy a fogdosás az első egy kapcsolatba? 15/L
Most mondjam azt, hogy örülök, hogy leszbikus vagyok...?
Amúgy, régebben ismerkedtem 1-2 fiúval, s kifogtam egyet, aki nem akart megfektetni. Ritka dolog ám ez. Remény van, csak hát, Sherlock-ot kell játszani egy kicsit. :)
15/L
"de ha nem szólít le az, addig bekell érnem azzal aki igen..."
A "leszólítós" fiúk nem a visszafogottságukról híresek, ez is elegendő válasz lenne. Nem azt kellett volna kérdezned hol találsz olyan pasit akinek nem a "dugás vagy a fogdosás" az első, hanem hogy hogyan találsz. Kezdeményezz te egy félénkebb fiúnál. Csak a legtöbb olyan sráccal halálian unalmasak lesznek a hétköznapjaid, mert az a tipikus papucs, Nyúl Béla típus. Vannak olyan fiúk akik csak nehezebben nyílnak meg, akik akkor kezdenek el fogdosni ha megbíztak benned, de ez a ritkábbik ebben a helyzetben, meg lehet neked az is korai lenne... :D A kamasz fiúk 99%-a rengeteget gondol a szexre, csajokra, max. itt a válaszolók nem ismerik be, hátha rájuk írsz és valamelyikük lehet a következő akivel "megszívod". A szex pedig fontos egy jó párkapcsolathoz. Félreértés ne essék, nem azért, mert "fűűdemenőőő"-nek gondolom, semmit sem változik attól valaki, mert már nem szűz, akkor sem ha ezt hiszik a 12 évesek... Legfeljebb 2-3 hét ismerkedés után szerintem teljesen normális a fogdosás, ha már párkapcsolatról van szó. Persze azon is múlik az alatt mennyi volt a személyes együttlét, milyen szintre jutott a beszélgetés, valahol bőven elég 2 hét is. Szexszel még lehet várni, minimum 1-1,5 hónapot, ha valaki szűz akkor még többet is. De nem kell siettetni semmit amíg valaki nem érzi késznek magát. Elképzelhető, hogy még neked is várnod kéne a pasikkal ha ennyire kiakaszt, hogy fogdosnak. 17/L
Köszönöm a válaszokat^^
Hát tényleg jó sok a perverz srác de hát aki nem fantáziál az nem is ember :D és igaz van még időm, a szexel tuti várok még akárkit fogok ki :)
Köszi mindenkinek♡♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!