Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyanok a melleim mint az első képen, akkor csak plasztikai műtéttel van esélyem arra, hogy valakinek tetsszek?
2015. jún. 2. 21:23
1/14 anonim válasza:
ha valaki szeret nem a melledbe szerelmes
2/14 anonim válasza:
Szép mellek... nem tudom mi a bajod velük
3/14 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Az nem mindegy ez esetben!
4/14 A kérdező kommentje:
17.
nagyon kétségbe vagyok esve, mert borzasztó csúnyák
2015. jún. 2. 21:49
5/14 anonim válasza:
Ha a szeretet a melleden múlik, akkor már rég baj van.
6/14 anonim válasza:
Még változhat. Másrészt meg nem mérvadó. Nekem meg csúnya a farkam... Hát most mit lehet tenni?! Mindenkinek van hibája
7/14 anonim válasza:
Figyelj, én teljesen lapos vagyok, bizonyos fiúk pedig mégis megőrülnek értem, úgyhogy ne izgulj :) Nekik minden tetsik, ami mell.
8/14 A kérdező kommentje:
a laposság más. ennek, köze nincs a mellhez, és volt már olyan, aki konkrétan ott hagyott, mikor meglátta.
2015. jún. 2. 22:29
9/14 anonim válasza:
Azért az erős túlzás volt részéről.
10/14 anonim válasza:
Akkor az nem volt teljesen normális, ha emiatt otthagyott.
Vagy én gondolkodom rosszul, vagy nem tudom, de én biztos nem hagytam volna ott senkit emiatt, nem csúnya ez mint azt te gondolod. ;)
Szexnél úgysem a melledbe fogják berakni, tehát még ott sem számít. (mondjuk a képen látható mell még izgazó is szerintem)
Szóval biztos én vagyok egyedül így, de nekem bejön ez a mell. (nem, nem egy dagadt, ronda srác vagyok akinek mindegy csak legyen kit megdugni)
Egyébként ha akarod műttetheted, de ez így tökéletes, természetes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!