Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az első szexetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első szexetek (fiúk, lányok)?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok!

2015. jún. 2. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
17 éves voltam,akkori barátnőm 17. Elment,nem volt nagy cucc.
2015. jún. 2. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:

17 voltam én is. Emlékszem, utána beszéltem egy barátnőmmel, hogy nem értem, miért mondja ő mindig, hogy ez milyen szuper dolog, mikor olyan semmilyen volt, nem volt túl élvezetes.

Aztán később kiderült, hogy csak az akkori barátom volt ügyetlen, mert az új barátom pl igazán tehetséges az ágyban... :D

2015. jún. 2. 20:12
 3/6 anonim válasza:
17 éves voltam és a barátnőm is 17. Mivel mindkettőnknek az első volt, és neki fájt, ezért az 1. ténylegesen ami annak nevezhető nem azonnal történt, hanem 1-2 alkalommal később, de már az is eszméletlen volt. :3 18/F
2015. jún. 2. 20:26
 4/6 anonim válasza:
15 voltam osztálykiránduláson ...az akkori barátnömmel:D
2015. jún. 3. 10:01
 5/6 anonim válasza:
16 evesek voltunk. Nekem nagyon fajt, de kozben valahogy akartam is, szoval a baratom neha olyan ertetlen szemekkel nezett ram hogy akkor megis mit akarok. Az utana levoket viszont azota is elvezem.
2015. jún. 8. 18:44
 6/6 anonim válasza:
66%
Én 13 eves voltam egy osztaly kirandulason a pasimmal nekem az volt az elso jo erzes volt dde fajt is ;)
2015. jún. 12. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!