Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez ANNAK számít vagy nem?
Figyelt kérdés
16/L Szóval a barátommal most először akartuk kipróbálni a szexet és addig jutottunk hogy nem nagyon tudta berakni mert szűk voltam,de mégis berakta és ez most annak számít?Esteleg kell attól tartanom hogy terhes leszek? csak mert gumit nem használtunk.Köszönöm a válaszokat :)2015. máj. 30. 23:36
1/10 anonim válasza:
Hat szerintem ez most annak szamit. :D
2/10 anonim válasza:
Istenem..."ANNAK"...minek? 16 éves vagy, és már nem szűz. Mit kell szégyellned a szavakon?
3/10 anonim válasza:
véreztél azaz átjukasztotta a szüzhártyádat?
4/10 anonim válasza:
Beléd élvezett? Jött előváladék? Vagy csak berakta 1x aztán kész?
5/10 A kérdező kommentje:
Előváladék az volt de nem élvezett belém
2015. máj. 31. 00:44
6/10 anonim válasza:
igen ez szexnek számít, és imádkozz, hogy nem baszattad megad k.u.r.v.a teherbe...!!! Mert az előváladékból is lehetsz terhes!
7/10 Borosta2 válasza:
szakadok XD a mai nap jól indul XD az emberi hülyeség határtalan maradt. de ha már itt vagyok egy idevágó szám ami a napokba jött ki (telefonról vagyok nem tudom linkelni): Lindemann- Praise abort ajánlom, hogy hallgasd és nézd meg...
8/10 anonim válasza:
Az eszem elhajigálom!
Igaz. Én is "csak" 19 vagyok.
De borzaszto amiket időnként olvasok! Nyulfaroknyi ésszel tök tudatlanul primitiven gyereknyi ésszel kezdenek neki szexelni!
Ha van bátorságod ide kiirni legyen fogalmazni is. Megnevezni a dolgokat!
"ANNAK".Igen annak! Butaságnak. Mit tudtok a szexről? Lábad között van egy lyuk ahova a fiu belogatja a cerkáját?
Legalább minimális tudással rendelkeznétek!
"Annak".
1. Ha a behatolás megtörtént ...
A fiu pénisze a pųncidban volt már nem vagy szűz! Most már elmesélheted büszkén a barátnőidnek te se vagy már szüz!
2. Imádkozz! Nem kell hogy a pųncidba élvezzen! Minimális az esély igaz! De teherbe eshetsz!
9/10 anonim válasza:
Határeset :) Ha amúgy is túl szűk voltál akkor szerintem nem valószínű hogy az előváladéktól terhes lettél, de azért nem teljesen kizárható. Legközelebb mindenképpen gumival próbálkozzatok.
10/10 anonim válasza:
Először döntsd el, hogy berakta vagy nem rakta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!