Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen az amikor nincs "első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az amikor nincs "első látásra szerelem"?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van olyan, hogy meglát egy lány egy fiut, de elsőre nem, hanem csak hetek múlva veszi észre a fiú a dolgot? Vagy ez fordítva is megtörténhet?
2015. jún. 13. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

3 éve ismertem az illetőt, mikor beleszerettem. Ennek egy éve, csak hát... teljesen hiába. :D Ez van, majd csak jön valaki más, addig meg próbálom jegelni.

15/L

2015. jún. 13. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha előtte nem ismerték egymást semennyire akkor persze, hogy egy bizonyos időnek kell eltelnie hozzá.
2015. jún. 13. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Pár hete jöttem össze a jelenlegi barátommal, akibe az elején még nem voltam szerelmes, de most már úgy érzem, hogy egyre inkább kezdek beleszeretni, aminek nagyon örülök^^. Szóval nem csak "első látásra" szerelem van, néha csupán hagyni kell alakulni a dolgokat:).

15/L

2015. jún. 13. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:

kb 3-4 hónapja volt velem,hogy nem véltem túl helyesnek egy srácot, most meg mar nagyon tetszik, vele álmodom

De szerintem hiába :/

2015. jún. 14. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy lány, akit már egy éve ismerek látásból, tetszeni tetszett de úgy voltam vele, hogy nem nagy durranás. Pontosan két hete azonban úgy ébredtem, hogy nekem kell ez a csaj. Azóta csak rá gondolok, vele álmodok és ha megdöglök akkor is meghódítom!
2015. jún. 14. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Az igazi szerelemhez általában idő kell, hogy kialakuljon. Első látásra szerelem általában csak testi szerelem és később derül ki, hogy van-e valami más is. Amikor nem egyből lesznek szerelmesek, ott általában a személyiségükbe szeretnek bele, mert azt ki kell ismerni.
2015. jún. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!