Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan pasit akinek nem a dugás vagy a fogdosás az első egy kapcsolatba? 15/L
Nekem 26 éves koromig az volt a legfőbb vágyam, hogy egy lánnyal csókolózzak. A szex gondolata sokkal kevésbé izgatott. A nők melle és feneke azóta sem köt le.
Csak épp nem kellettem senkinek. Szerintem neked sem kellettem volna, egyéb okok miatt.
Azóta már minden megoldódott. :-)
42F
Én egy lányt sem gondoltam ri#ancnak. Nem a harag vezetett.
11-es voltam.
Köszi a válaszokat.
Amúgy itt nem azzal van a legnagyobb baj hogy megfogják a fenekem, mert én is tudok perverz lenni, de nem ezt látom elsődlegesnek, de sajna a legtöbb fiú tényleg ilyen, de irták páran hogy ők nem... szóval vannak kivételek, de hol???
En is kivétel vagyok. Persze fontos az is, de nem az elsődleges szempontok között van.
16/F
Hol? Fejér megyében
ne haragudj kérdező, de épeszű ember szereti a fogdosást, nekem nem kéne olyan csaj, mint te, állati prűd és unalmas, exemmel is ezért szakítottam, mert nem értette meg, hogy a fiúknak fontos a testiség, legyenek akármennyi idősek
Az a pár csicska, aki itt azt kamuzza neked, hogy neki nem fontos az egy lúzer papucs, akik életükben nem láttak puncit se még, nem, h barátnőjük lett volna vagy ratyik
17esnel a pont!:)
Kerdezo! A fogdosas alap dolog egy kapcsolatba.Orulj neki inkabb hogy vonzonak tart,mint hogy hozzad se erjen.Es nem rogton a bugyidat akarja,hanem pettingelni. Ez resze a kapcsolanak.Ha te ezt ki szeretned hagyni belole keress baratokat,ne pasit...
N00bs ewh!
Sok agymosott szhar.
Hogy hol, nem tudom. De biztosan van hozzánk hasonló, aki egy válaszban nem elkeserít s saját degenráltságai miatt baromságokat mond s beálltalánosítja hozzá hasonló koru embereket. Mint itt pár válaszoló.
Akik ilyenek, nem kapcsolatot keresnek.
Külső annyira nem számít.. Nem tudom e generáció mikor jön rá de "elöző" is rájött már 22-28 éves korában.
test csak egy eszköz amivel kommunikálsz külvilággal. Aki eszközt akarja nem másikat... hát gratuláció.
Egyébként pont jó lennék hozzád, de magasak elvárásaim agyi szintet illetően, de sok normális, kevésbé agymosott, nem lélektelen patkány van, minden korosztályban. Keress türelemmel s ne pocsékolj időt olyanra aki céljaidhoz nem kopatibilis.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!