Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi lehet a problém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a probléma? Most akkor elveszítettem őt?

Figyelt kérdés

Egy srácról van szó akit facebookon ismertem meg eddig 3 szor találkoztunk.. De 2 hét alatt egész napokat és éjszakákat beszélgettünk át.Még egyetlen kapcsolatom sem volt ennyire tökéletes még a pocakja is tetszik... Meg úgy az egész srác és nem azért mert annyira helyes lenne.. Csak egyszerűen megfogott!

Viszont tegnap óta nagyon távolságtartó.. Egy páran megtudták hogy mi együtt vagyunk és kaptam kérdéseket askon róla... Megmutattam neki .. erre az volt a válasza hogyha már ennyien mondják hogy nem vagyunk egymáshoz valóak akkor lehet benne igazság. Eddig minden nagyon jól ment... Mi lehet az oka hogy most meg hátrálna? Labilisnak is nevezett amiért pár napja kételyeim voltak hogy ez tényleg megtörténhet és megtörtént velük... Nagyon rövid idő alatt beleszerettem ... és félek hogy mi van ha ő nem így érez...Tegnap nagyon keveset írt láttam hogy sokszor fent van ilyen 10 perceket .. de mégcsak el sem olvasta az üzenetemet... Este beszélgettünk 1 órát és már akkor is éreztem hogy távolságtartó... olyat írt hogy nem érzi magát olyan jónak mint amilyen én vagyok .... Nem értem miért van ez... én nem akartam szerelmes lenni.. pont ezért... nem akartam :/ 18/L

2015. jún. 15. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínű besértődött valamin?Kérdezz rá őszintén a problémádra!
2015. jún. 15. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Van ez így. Kezdetben nem látunk tovább az orrunknál sem, és azt hisszük, hogy az esetleges hiányosságokat, hibákat majd majd kompenzálják az érzelmek. Aztán lehull a hályog, és már nem minden rózsaszín. Sőt! A tegnap még érdekesen ívelő orr mára kampós csőrre kezd hasonlítani, és nem értjük, hova tettük a szemünket. Szóval menekülőre fogjuk.
2015. jún. 16. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
szóval utolsó .. szerinted rájött hogy csúnya vagyok mert eddig nem tűnt fel neki?:D
2015. jún. 16. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy csúnya vagy. Azt mondtam, valamely tulajdonságod nem jön be neki.
2015. jún. 17. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!