Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a probléma?
Lassan 18 leszek és még egyáltalán nem volt komoly kapcsolatom.Nem is igazán udvarol nekem senki sem,se a való életben,sem pedig facen.Pedig nem hanyagolom el magam külsőleg sem,jó mondjuk nem vagyok az a tipikus "húú,de jó testű csaj",mert kb.159 cm vagyok és 51-52 kg körül mozgok(tudom ez is genetika,hogy kin,hogy oszlik meg,ezért így számokban nehéz megállapítnai).Hosszú világosbarna hajam és barna szemem van. Nagyon ritkán vagyok pattanásos is. Minimális sminket szoktam használni púdert vagy szempillaspirált( sok alapozóra allergiás vagyok.)Valószínűleg az önbizalmammal és a nyitottságommal van a probléma,bár az utóbbi már nem igazán jellemző,de sajnos az önbizalomhiányomból adódóan elég sok problémám van.Próbálok rajta változtatni,de nem igazán sikerül...tudnátok valami tanácsot adni?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)
A problémádat nagyon jól le is írtad. Teendő? Egyszerűen fogadd el magad, és próbálj meg nyitottabb lenni. Ha valaki aki meg akar ismerni azt érzi, mert olyan jeleket küldesz felé, hogy a közeledése ellenére bezárkózol akkor ő is vissza fog vonulni. Légy nyitottabb. No meg a másik dolog, Legyen önbizalmad. Sokan szeretnének egy alacsony nem kihívó viselkedésű, szerény és nőnek kinéző nőt, aki viszont a természetesség híve. Változtatni rajta amugy szerintem addig nehezen fogsz tudni, amíg valaki el nem hiteti veled azt, hogy semmi gond veled. Magadtól ha eddig nem hitted el, eztán se fogod. Ez tipikus női vonás, soha nem vagytok magatokkal elégedettek. Mindig szebbnek tartotok egy másikat, pedig minden nő csak annyira szép, akárhogy is néz ki, amennyire elhiszi magáról. Ha annál többnek akar látszani az már mű, és bár bejön sok pasinak, csak nincs értelme másnak mutatkoznod mint ami vagy. ha valaki így nem tud elfogadni, úgy sem fog, mert nem téged, hanem azt akarja amit látni vélt benned amikor még nem önmagad voltál.
Szóval egyszerűen önmagad légy és ne szégyeld azt aki vagy. Legyél büszke arra, hogy belőled csak egy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!