Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet így barátnőm?
Figyelt kérdés
Állítólag elég vicces vagyok. Sok embert meg tudok nevettetni. Hülye se vagyok(ezt úgy értem hogy nem 1es 2es tanuló vagyok). Testalkatom is elég jó, nem vagyok se dagi se vékony. Az átlagnál jobb. De a hajamat nem szoktam állítani. Sehogyan. Ha már megnő levágatom és ennyi. Egyszerűen nem érdekel ez az egész hajas dolog.2015. jún. 6. 23:49
1/8 anonim válasza:
lehet, ha végre oda is mész egy lányhoz, aki tetszik, és mondjuk beszélgetsz vele. Mert csak szólok, hogy nem maguktól jönnek:D (na jó,van egy két kivétel, de az tuti, hogy nem fog tetszeni)
2/8 anonim válasza:
Persze,hogy lehet!;) szerintem nem számít olyan sokat,hogy milyen a hajad.:D 17/L
3/8 anonim válasza:
Minel kevesbe hasonlitassz egy ecsetre ( felnyirt "meno" haj es csogatya) annal tobb eselyed van egy igazi baratnot talalni,
18/L
4/8 A kérdező kommentje:
Jó látni hogy kb velem egykorúak írják ezt. Csak látom hogy minden fiúnak áll a haja, mindig igazgatják és ez engem nagyon nem érdekel
2015. jún. 7. 10:11
5/8 anonim válasza:
Ember, ha nem kezdeményezel a csajoknál, hogy akarsz barátnőt?!
6/8 A kérdező kommentje:
A kezdeményezés már más dolog.
Csak az érdekelt hogy egyáltalán összejöhet-e így.
2015. jún. 7. 12:06
7/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,hogyha egy srác folyton igazgatja a haját
8/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Az osztályban szinte minden fiú a hajával van elfoglalva, de őszintén szólva nekem nem túl szimpatikus, hogy többet foglalkoznak a hajukkal, mint bármi mással. Ha tényleg olyan vagy, mint amit leírtál, akkor már csak kezdeményezned kell, és minden rendben lesz ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!