Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha úgy érzem nem velem van a baj?
Figyelt kérdés
Az az igazság én is tehetnék lépéseket, hogy valakivel összejöjjek, de nem merek. Nem csak konkrétan egy emberrel, senkivel. Nem várom el, hogy mindenki álma legyek, csak idegesít, hogy a többség csak a csinos, vékony és népszerû lányokat kedveli, akik rendszerint ugyanolyan stílust képviselnek és agyon vannak sminkelve. Perszen nem mindegyik csaj bunkó p*csa azok közül sem, de többégében nem értem miért jobbak ők, mint akik esetleg nem buliznak minden heten és nem éppen tökéletesek. Fiúk miért van ez?2015. jún. 7. 22:52
1/4 anonim válasza:
talán azért mert az alfelem is szebb nálad ? :D erre nem gondoltál
2/4 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül és hidd el ismerek nálam sokkal szebb lányokat, akik félénkek és nem lógnak állandóan fiúkkal. De persze rögtön látszik, pont azok a lányok vonzanak.
2015. jún. 7. 23:15
3/4 anonim válasza:
Leszarom ha nem jár el sehova, nem bulizik, iszik minden héten, én se szeretem a bulikat, de ha nem jön be nem tudok mit tenni.
4/4 anonim válasza:
A vonzalmat nem lehet tudatosan befolyásolni jön és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!