Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazi férfiak?
Szóval, miért van az, hogy akármerre megyek csak zselézett hajú, rózsaszín inges, borotvált pávafiúkat látok? Miért divat már úgy kinézni a fiúknak, mint egy lány??? A normális testfelépítésű (vagy izmosabb), szőrösebb, magasabb férfiak hol vannak? És miért kellenek nekik az agyonsminkelt, vasalt hajú, pláza cicák? Egy tisztességesen felöltözött, ízlésesen sminkelt, értelmesnek látszó nőt már nem tudnak meghódítani?
Én egy 16 éves lány vagyok, de ne gondoljátok, hogy eltévedtem, és a társkereső helyett itt próbálok találni valakit :D Csak ezekre a kérdésekre lennék kíváncsi :)
Most szerény leszek:D : okos, intelligens, érett, humoros, barátságos lány vagyok. Kinézetre magas, normális testalkatú, barna (szem, haj),szép (vagy legalábbis ezt mondják:D. Nincs barátom, pedig nincsenek nagy elvárásaim, csak egy normális srácot keresek, aki intelligens, talpraesett, magabiztos és hűséges. Igazából ezeknek alapvető dolgoknak kellene lenniük, de manapság már szinte! sehol se lehet találni olyan embert akiben megvannak ezek. És sajnos nemcsak az én korosztályomban, hanem tapasztaltam már a 20 év felettieknél is. Ennek ellenére még mindig az idősebbeket figyelem, mert bízok benne, hogy ők mégiscsak érettebbek :)
A legtöbb pasi csak egy éjszakás kalandot szeretne, komolyabb kapcsolatba nem mer belemenni.Értem én, hogy könnyebb egy részeg ribit az ágyba vinni, de ha felnőnek és családot szeretnének akkor mi lesz? Egy ilyen nem fog gyereket felnevelni, vacsorát csinálni stb.
Hallottam már 22-25 éves férfiakat arról beszélgetni, hogy szeretnének gyereket, de nincs megfelelő nő. Elhihetitek, hogy a nők se nagyon találnak olyan férfit aki rátermett lenne az apaságra.
A lényeg; bízok benne, hogy léteznek még igazi férfiak, de hol lehet őket megtalálni?
Én nem vagyok talpraesett, se magabiztos, de hűséges, figyelmes, de amúgy feleslegesen pofázom ezeket, mert a szavakkal sokra nem megyek, jobban szeretem ha ki ismernek, és nem én mondom el.. Véleményem szerint össze illenénk, csak az a baj, hogy biztosan nagyon messze lakunk egymástól, máskülömben énis ugyanebben vagyok, sehol egy normális komoly lány, itt mindenki hülye ahol én lakom, tele az említett pávákkal.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!