Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak az igazi férfiak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak az igazi férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval, miért van az, hogy akármerre megyek csak zselézett hajú, rózsaszín inges, borotvált pávafiúkat látok? Miért divat már úgy kinézni a fiúknak, mint egy lány??? A normális testfelépítésű (vagy izmosabb), szőrösebb, magasabb férfiak hol vannak? És miért kellenek nekik az agyonsminkelt, vasalt hajú, pláza cicák? Egy tisztességesen felöltözött, ízlésesen sminkelt, értelmesnek látszó nőt már nem tudnak meghódítani?

Én egy 16 éves lány vagyok, de ne gondoljátok, hogy eltévedtem, és a társkereső helyett itt próbálok találni valakit :D Csak ezekre a kérdésekre lennék kíváncsi :)

Most szerény leszek:D : okos, intelligens, érett, humoros, barátságos lány vagyok. Kinézetre magas, normális testalkatú, barna (szem, haj),szép (vagy legalábbis ezt mondják:D. Nincs barátom, pedig nincsenek nagy elvárásaim, csak egy normális srácot keresek, aki intelligens, talpraesett, magabiztos és hűséges. Igazából ezeknek alapvető dolgoknak kellene lenniük, de manapság már szinte! sehol se lehet találni olyan embert akiben megvannak ezek. És sajnos nemcsak az én korosztályomban, hanem tapasztaltam már a 20 év felettieknél is. Ennek ellenére még mindig az idősebbeket figyelem, mert bízok benne, hogy ők mégiscsak érettebbek :)

A legtöbb pasi csak egy éjszakás kalandot szeretne, komolyabb kapcsolatba nem mer belemenni.Értem én, hogy könnyebb egy részeg ribit az ágyba vinni, de ha felnőnek és családot szeretnének akkor mi lesz? Egy ilyen nem fog gyereket felnevelni, vacsorát csinálni stb.

Hallottam már 22-25 éves férfiakat arról beszélgetni, hogy szeretnének gyereket, de nincs megfelelő nő. Elhihetitek, hogy a nők se nagyon találnak olyan férfit aki rátermett lenne az apaságra.

A lényeg; bízok benne, hogy léteznek még igazi férfiak, de hol lehet őket megtalálni?

2015. máj. 17. 22:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én igaz nem vagyok valami nagyon izmos, átlagos testalkatom van, de folyamatosan edzek.

Hát a pávákról meg nekem is megvan a véleményem, de valóban csak olyan lányoknak jönnek be általában(de így is sajnos soknak)akik hasonló értelmiségi szinten vannak mint ők, a normálisabb, értelmesebbek meg csak nem foglalkoznak velük. Meg ami még zavar egem is, hogy a hűség, őszinteség(amik valójában az egyik legfontosabbak lennének egy kapcsolatban szerintem)sok helyen nincs meg(főleg a fiúkban).

21/F

2015. máj. 17. 23:32
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Én talán hasonló vagyok. Gyereket ugyan nem akarok még jó ideig - annak ellenére sem, hogy tudom, hogy minél előbb kellene, és én ezt tartom helyesnek -, de engem alapvetően a klasszikus férfi értékek szerint neveltek, és ezek szerint is élek. Igyekszem ezt a klasszikus férfi ideált megtestesíteni minden téren.

Amit én hiányolok, az egy nőies nő. Nem csak valaki, aki éppen nőneműnek született, vagy épp a mai trendnek megfelelően viselkedik "csajként" (direkt nem nő), hanem egy olyan nő, aki nőies, a szó hagyományos értelmében.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nos, nem tudom, hol tudnál "igazi férfiakkal" ismerkedni. Ha abból indulok ki, hogy magamat annak tartom a viselkedésem alapján - nos, akkor sincs könnyebb dolgod, mivel általában tanulok vagy edzek.

A probléma a férfiakkal is ugyanaz, mint a nőkkel; amelyik szép, az buta, amelyik okos, az ronda. :) Átfedés pedig nincsen. Az okos férfiak majd váltig bizonygatják neked, hogy ők nem akarnak "felfújt izmokat", meg ők nem "kondis állatok", és hasonlók, míg az esztétikus külsejű férfiak egy bonyolultabb összetett mondatot nem fognak megérteni. Ennek ellenére mindkettőnek vannak pozitív tulajdonságai is.

Ugyanezt tapasztalom nőkkel. Ezidáig úgy néz ki a helyzet, hogy választani kell, feláldozni vagy a szépséget, vagy az intelligenciát a másik javára. :)

Tudom, régi, béna, de annyira ide vág: https://www.youtube.com/watch?v=Zz1IPGP7ff0 :D

19/F

2015. máj. 17. 23:38
 13/21 paradicsom31 ***** válasza:

Többféle embertípus van. Mint ahogy felsoroltad, vannak ezek a páwák, de ezekből csajok is vannak.

Egy normális nőnek normális férfi kell, akik között megteremtődik a harmónia, a szerelem, a szeretet, a tisztelet, a hűség, a gondoskodás. Egy normális férfi is ezt akarja egy normális nőtől. És mi a normális? Az, amikor nem a plázába mennek csajt, pasit felszedni az emberek..

A páwák elmennek a plázába, és keresnek valami plázacicát, felszedik, és megbeszélnek egy randit a PLÁZÁBA....

Ecsethaj, oldalt feldúrt haj, borotvált testrészek... szinte mindenhol ezt látom.. Ízléstelenek nagyon. Egy valamire való nőnek NEM EZ KELL! Egy férfi legyen férfias! Nem kell kockahas, nem kell hosszú, ecsethaj, nem kell fülbevaló, és semmilyen gyúrós tápszer az igazi férfiaknak. Egy férfi igenis legyen szőrös, husis, az se baj, ha nagyobb darab, ha a szíve a helyén van.

DE a lányok is ilyenek, vagyis vannak ilyenek. Az ilyen pasik azoknak a csajoknak kellenek, akik minden nap mennek a plázába, akkor is, ha semmit pénzük nincs, de ők ott lógnak, hadd lássuk azt, hogy hú ők milyen gazdagok, minden nap vásárolnak.. Közben meg semmi pénzük, csak menőznek a semmire, és az ilyen páwa g*ciket keresik.. Vasalt haj, az se baj, ha már szét van égve a sok vasalástól.. Csöcs ki, cicanadrág, hadd nézzék a kerek seggüket. No komment.

Ezekből házias ember sose lesz! Az ilyen "férfi" nem megy dolgozni, nem nevel gyereket, nem tartja el a családját (ha odáig eljut, de szerintem simán, mert dugnak orrba szájba védekezés nélkül, aztán sír a szájuk, hogy nincs pénz abortuszra, és szülni kell a csajnak).

Az ilyen csajokból se nézek ki sokat.. nem fognak takarítani, mocsok lesz, a műköröm miatt nem mosogatnak, nem lesz étel az asztalon, de ott lesz egy síró kisbaba, akinek a pelusát majd a nagymama cseréli ki.

Na jó, nem akarok általánosítani, de ez az a téma, ami rettenetesen ki tud akasztani....

2015. máj. 18. 10:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Feldob, ha ilyet olvashatok. Leírásodnak megfelelek, te pedig az én "elvárásaimnak, amit egy olyan lánnyal szemben támasztanék, akivel komoly kapcsolatot szeretnék. Vannak még olyanok, akik komoly kapcsolatot szeretnének, köztük én is. Nem hinném, hogy bujkálok, viszont azt látom, hogy nem jön szembe túl gyakran értelmes lány. Viszonylag sok embert ismerek, 50 ezer fős városban lakom, ennek ellenére egy olyan hölgyemény se jön szembe, akire azt mondanám, hogy "őt igazán akarom". Szóval hasonlóan igaz a helyzet visszafele is. :) 18F
2015. máj. 18. 13:39
 15/21 Girgoy ***** válasza:

Itt formálódnak:

[link]

2015. máj. 18. 13:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát passz :). Én 19 éves vagyok és eléggé kitűnök az osztálytársaim közül. Általában flanel ing van rajtam meg farmer. Hajam is többnyire össze-vissza áll :D(nem rövid, de nincs zselézve-lakkozva többi fsg). Szóval én meg azt vettem észre, hogy követheted a férfias vonalt, sportolhatsz, lehet kockahasad is, de a szép lányokat a páwa srácok kapják meg :).
2015. máj. 18. 14:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam rózsaszíningben járkálni, nincs pávahajam, azt bevallom hogy a hajam előrezselézem mert amugy szanaszét áll, rövid hullámos hajú lányok "tetszenek" szóval vannak még
2015. szept. 10. 19:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Ennek azért örülök :)
2015. szept. 10. 19:50
 19/21 anonim ***** válasza:

180 centi, félhosszú hátrafogott haj (növesztem), barna szem, szakáll. Nem öltözök buz isan, mert nagyon nem bírom ezt a páwa stílust. Hidd el, én is nehezen találok hozzám illő lányt, mert a többségnek bizony a kefe fej, minden héten bulizok típus kell.

19/f

2015. szept. 10. 20:22
 20/21 anonim válasza:
Létezünk még kevesen csak sajna ti is kevesen vagytok
2015. szept. 10. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!