Nincsenek már olyan igazi férfiak, akik tudják mi kell a nőnek?
Figyelt kérdés
Nem ilyen anyámasszony katonája, anyuci kedvence "férfiakra" gondolok. Hanem akik mellett izgalmas az élet. Hová lettek ők?2015. jan. 7. 16:16
3/17 anonim válasza:
miért kell neked ahhoz más hogy izgalmassá tegye az életedet, magadnak nem tudod talán?
4/17 anonim válasza:
De igen, vagyunk. De nem ismerkedek itt.
5/17 anonim válasza:
Talán nem vesztek el, csak nem veszik észre őket!
6/17 anonim válasza:
Hát, én rengeteg olyan "igazi férfit" ismerek, akikkel izgalmas lehet az élet. Valószínűleg inkább te vagy életunt, ha nem vagy képes senkivel jól érezni magadat.
7/17 anonim válasza:
Tehát legyek rosszban az anyámmal és akkor majd bejövök neked? Biztos feláldoznék bárkit is egy tök idegen senkiért, mint amilyen te is vagy.
8/17 anonim válasza:
Én anyámasszony katonája vagyok, sajnos nem kaphatsz meg.
9/17 anonim válasza:
Itt vagyok, de nem téged akarlak :D 23/f
10/17 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy az anyuci kedvenceit a nők termelik ki a túlzó szülői gondoskodásukkal. Így szapuld a mai férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!