Nincsenek már olyan igazi férfiak, akik tudják mi kell a nőnek?
Figyelt kérdés
Nem ilyen anyámasszony katonája, anyuci kedvence "férfiakra" gondolok. Hanem akik mellett izgalmas az élet. Hová lettek ők?2015. jan. 7. 16:16
11/17 anonim válasza:
Egy ideig én is azt hittem, hogy nincsenek, amíg meguntam és léptem... izgalmas életem és meg is találtak a férfiak, akik mellett nincs esély az unalomra...
Senki életébe nem lép be önként a herceg... ha nagyon akarsz egyet, akkor mássz le a kis tornyodból és keress egy kastélyt!
12/17 anonim válasza:
vannak még normális férfiak is csak olyanok mint a dinók lassan kihalnak :D
13/17 anonim válasza:
Minden ferfi tudja mi kell a nőnek ha ezt a nő a tudtara adja. Telepatia eleg ritka.
"Akik mellett izgalmas az elet"
Az egyik nőnek a bulizas,masiknak a hegymaszas harmadiknak az opera az izgalmas.
A ket szep szemedből a lóf..sz se fogja kitalalni mit akarsz.
Mellesleg ha nem talaltak meg akkor te se nyújthatsz valami sokat.
15/17 anonim válasza:
Az a legnagyobb gond, hogy a nők sem tudják. :)
16/17 anonim válasza:
Ők igazi nők mellett élnek, aki tudja mi kell a férfinak!
17/17 anonim válasza:
Én lennék, de már foglalt vagyok. Egy nő nem ér annyit, hogy feladjam a boldog párkapcsolatot.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!