Miért nincsenek már normális férfiak, akikkel lehet tervezni, és igazi társak lennének?
Figyelt kérdés
Megbízhatatlanok, kétszínűek, bunkók. Egyfolytában ilyenekkel van dolgom, pedig sok emberrel ismerkedek.2014. nov. 15. 21:00
2/19 anonim válasza:
Olyan ritka a normalis ferfi mint a normalis no
3/19 anonim válasza:
Szia,én pont nem igen vagyok, fura talan a kúlsőre Mesz mindig,a szepfiuk nagy resze önző gyöker
4/19 anonim válasza:
Azért, mert kizárólag a külsőségekre mész, és nem veszed észre mennyi normális férfival vagy körülvéve.
5/19 anonim válasza:
Mert megbízhatatlannak, kétszínűnek, bunkónak nevelték őket a nők.
Ne is tudd, hogy hány évig szerettem volna megtalálni a Páromat, de nem kaptam soha semmi jót nőktől. Így már csak a szex érdekel, mert heteró vagyok. Sok srác sajna bezárkózik a kudarcok miatt és szex miatt sem ismerkednek nőkkel.
Ja és még valami: hasonló a hasonlót vonzza. Talán ezért van dolgod ilyen emberekkel.
7/19 anonim válasza:
Vannak,csak a nők 99.99%-nak a paraszt,pardon"férfias" férfiak kellenek.
8/19 anonim válasza:
Lányban sincs ilyen, úgyhogy kussolj!
9/19 anonim válasza:
Úgy "szeretem" ezt az ostoba általánosítást...
10/19 anonim válasza:
en ismerkednek veled, de ahogy latom mar benned is sokan megfordultak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!