Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, HA Ő lenNE az Igazi? Mit gondoltok?
Adott A Srác. Tipikusan nem az a fajta, akin megakad az ember lányának a szeme. Az idő folyamán közelebb engedtem magamhoz, mint bárki mást. Nem kellett megszólalnom sem, már tudta, hogy milyen 'passzban' vagyok. Őszintén, kötöttségek nélkül beszélgetünk. Megtetszett a jelleme, meg úgy mindene. Nagyon 'jó fiú'. Már-már minden értelemben. Èrtsd úgy, hogy... Nem gázol másokon át / másokba, jólnevel, nem bunkó, nem nagyképű, segítőkész, jólélek, szép a lelke, nem iszik, nem cigizik, nem d**ja sorra a csajokat.
Normális, ha beleszerettem?
Nem....
Ez mégis milyen kérdés?
Ez olyan mintha megkérdezném,hogy normális,hogy szeretem a túrót és szeretem a túrósfagyit is?
Ha valaki azt írja, hogy "normális" akkor elfogadod?
Ha valaki azt írja, hogy gáz, nem normális akkor meg úgy fogadod? Nem értelek...
Ismersz még olyan lányt akiknek ezek az értékek számítanak?
Mutathatnál egyet-kettőt.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!