Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazi férfiak?
Szóval, miért van az, hogy akármerre megyek csak zselézett hajú, rózsaszín inges, borotvált pávafiúkat látok? Miért divat már úgy kinézni a fiúknak, mint egy lány??? A normális testfelépítésű (vagy izmosabb), szőrösebb, magasabb férfiak hol vannak? És miért kellenek nekik az agyonsminkelt, vasalt hajú, pláza cicák? Egy tisztességesen felöltözött, ízlésesen sminkelt, értelmesnek látszó nőt már nem tudnak meghódítani?
Én egy 16 éves lány vagyok, de ne gondoljátok, hogy eltévedtem, és a társkereső helyett itt próbálok találni valakit :D Csak ezekre a kérdésekre lennék kíváncsi :)
Most szerény leszek:D : okos, intelligens, érett, humoros, barátságos lány vagyok. Kinézetre magas, normális testalkatú, barna (szem, haj),szép (vagy legalábbis ezt mondják:D. Nincs barátom, pedig nincsenek nagy elvárásaim, csak egy normális srácot keresek, aki intelligens, talpraesett, magabiztos és hűséges. Igazából ezeknek alapvető dolgoknak kellene lenniük, de manapság már szinte! sehol se lehet találni olyan embert akiben megvannak ezek. És sajnos nemcsak az én korosztályomban, hanem tapasztaltam már a 20 év felettieknél is. Ennek ellenére még mindig az idősebbeket figyelem, mert bízok benne, hogy ők mégiscsak érettebbek :)
A legtöbb pasi csak egy éjszakás kalandot szeretne, komolyabb kapcsolatba nem mer belemenni.Értem én, hogy könnyebb egy részeg ribit az ágyba vinni, de ha felnőnek és családot szeretnének akkor mi lesz? Egy ilyen nem fog gyereket felnevelni, vacsorát csinálni stb.
Hallottam már 22-25 éves férfiakat arról beszélgetni, hogy szeretnének gyereket, de nincs megfelelő nő. Elhihetitek, hogy a nők se nagyon találnak olyan férfit aki rátermett lenne az apaságra.
A lényeg; bízok benne, hogy léteznek még igazi férfiak, de hol lehet őket megtalálni?
190 cm vagyok 95 kg,gondolom ez neked túlzás !
Erősen olyan eszméket vallok amik neked túl erősek lennének !
Kopasz vagyok,nincs felzselézet hajam,ami neked nem jönne be !
Szóval buktam !
19/F
én csak negyedig lennék az mert nem vagyok olyan hogy azt szeretem amit mások szeretnek... Nem csak "azt" akarom.. Stb stb.
Szóval nem nézném le a társam és még tisztelném is őt ( De gondolom nektek nem ez a férfiasság)
De nem vagyok kigyurva hanem csak egy atlagos alkat vagyok...
Nem gyúrok mert tudom hogy a rózsaszíb páwaság és az ecset elnyom engem.. És akkor minek strapaljam magam.. Inkabb itthon nyomom az ágyat... Szóval az ecsetek és a páwák legyőztek engem és én ezért bemenekültem :) ezert igazi ferfi sem vagyok..
Szóval ha a lányoknak ez kell akkor talalnak egy csomót az utcán.
Nincs kockahas sajnos,de a fizikai munka miatt van paraszt erő !
Ha tényleg maradsz így a nézeteidnél,te főnyeremény leszel ! ;)
19/F vagyok !
5.kommentelő!
Az mindig kell, hogy tiszteld a társadat.:)és kérlek... ne hagyd már, hogy ezek a nyomorultak nyerjenek!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!