Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Léteznek szerelmet akaró...

Léteznek szerelmet akaró meleg/bi srácok?

Figyelt kérdés

Egy 20 éves pesti hétköznapi srác vagyok. Meleg, a fiúkat szeretem. Rólam azt kell tudni, hogy mindig is inkább kapcsolatra vágytam, szerelemre, intimitásra. Mivel melegként az interneten volt a legkönnyebb ismerkedni, így én is ezt tettem. Regisztráltam Rómeóra, Grindr-e, Snapchatet is próbáltam ill. Anotalkot.

Gyerekek…szégyellem a meleg közösséget. Minden profil szinte csak seggekből, testekből, farkakból áll…99% szexet akar. Illetve 18+os képeket, pedig meg se kérdezték hogy vagyok… legnagyobb szégyenemre, volt idő amikor “csatlakoztam” az ilyen emberekhez. Azt láttam, hogy senki nem beszél velem ha nem csak szexet akarok. Őket nem érdekli a kapcsolat, csak gyors szexre vágynak…de soha többet nem csinálok ilyet.

Le is töröltem magam ezekről az oldalakról, nem akarok ilyen Prideos, figyelemhiányos (elnézést a kifejezésért) perverz emberekkel ismerkedni.

Nekem is vannak szexuális fantáziáim, de nem tölti ki az űrt és nem adja azt amit egy kapcsolat adna. Egy igazi kapcsolat…

Kérdezem: léteznek egyáltalán olyan bi/meleg srácok Magyarországon akik hasonlóan gondolkodnak? :D vagy csak én vagyok ilyen “konzervatív”?

Nem járok Pridera, soha nem fogok szivárványzászlót lengetni és nem fogok haspólóba faszképeket kérni…

Őszintén azt kívánom, hogy heteró lennék, mert szégyellem ezt a közösséget…

tegnapelőtt 23:16
 1/4 anonim válasza:
Hidd el, nagyon sokan ebben a cipőben járnak. Én is. 39 éves vagyok, 20 éves korom óta keresem én is az igazit. Volt is 2 kapcsolatom, egyik sem működött, összeköltözős volt mind 2. Remélem sikerül megtalálnod az igazit :)
tegnap 10:32
 2/4 anonim válasza:

Még mi,ötvenesek is szeretnénk szép és tartós kapcsolatot.

Aki komolyan így gondolja,az nincs is fent ilyen testmutogatós oldalakon, mert teljesen felesleges.

Kérdező,maradj csak ilyen "konzervatív ", sose szégyelld ! és mielőbb legyen szerencséd is :)

tegnap 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy máshol nemtudok ismerkedni csak ilyen appokon viszont üres profillal :/

Élőbe még nem merek

tegnap 13:32
 4/4 anonim válasza:

Megértelek, de sajnos a meleg világ nem lesz jobb...

# 2

tegnap 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!