Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha legjobb barátom egy meleg fiú de én szerelmes lettem lettem belé akkor mit tegyek?
1.ő a legjobb barátom
2.igaz szerelmileg nem kér belőlem de ő vett magunknak szeretlek feliratú barátság karkötöt.Akkor??mi van??
3. a lányok is vesznek egymásnak ilyet ember! és csak barátságból.
mint ahogy a lány barátok is kézen fogva sétálnak, lezbis szelfiket csinálnak, babámnak szerelmemnek hivják egymást, mégis csak barátok és semmi több!
Ha passzív homoszexuális, akkor ne csodálkozz, hogy vett Neked olyan feliratú karkötőt, mert akkor " csajos " egy kicsit és a barátjának gondol, szóval Neki sokat jelent barátilag az a karkötő...
Ha homoszexuális am sem működne Vele a párkapcsolat, mert nem fog tudni rád úgy nézni, mint nőre férfiként, hanem nőre, mint barátnő és nincs kémia a nők fele.
Ha nagyon zavar a dolog kérdezd meg akkor nyiltan, hogy homoszexuális vagy biszexuális, ha homoszexuális, akkor hiába vagy szerelmes, nem fog beléd szeretni.
Ha biszexuális van esélyed.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!