Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém vagy csak én érten félre?
Szia. Feltételezem, hogy 18 évesen 12/végzős vagy. Utolsó gimis évemben velem is pont ugyanez történt mint veled, úgyhogy átérzem a helyzetedet.
"Nem tudom, hogy mi tévő legyek mert félek még jobban beleszeretni mert amikor az előző fiú visszautasított sokáig magam alatt voltam és nem szeretnék megint annyira rosszul lenni."
Ez a legfontosabb. Azt semmiképp ne csináld, hogy sokáig vársz aztán majd történik valami, mert ha végül visszautasít akkor eleve sok időt elvesztegettél vele és tényleg sokkal rosszabb.
Jó lenne ha ki tudnád deríteni, hogy vonzódik-e a fiúkhoz, de ez elég nehéz. Úgyhogy ha megbízol benne jobb ha te coming outolsz neki. Ha ezt nem akarod, akkor meg jobb ha inkább kerülöd, csak ugye osztályon belül ez nem annyira megoldható, főleg ha jóban vagytok. Szerintem ez a két út van, ha akarsz tőle valamit, akkor jobb rajta minél hamarabb túlesni, utólag így látom.
(Amit #1 mond az is egy megoldás, csak szerintem minél közelebb kerültök egymáshoz annál jobban belészeretsz és ha kiderül róla, hogy heteró/nem jössz be neki, akkor sokkal szarabb lesz, úgyhogy ezt nem ajánlanám, ennél talán az is jobb, ha szünetelteted vele a barátságot, de neked kell eldönteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!