Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő is szerelmes belém? ( többi lent )
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam akibe május óta szerelmes vagyok. Alig vártam h szeptember legyen és láthassam. Mióta elkezdődött a suli mindig engem néz, mosolyog rám, sétálgat előttem a folyosón. Eddig is szerettem de mint hogyha most mégjobban szeretném. Folyton rá gondolok, róla álmodok. Szerintetek van esély rá h ő is így érez irántam?
L
2022. szept. 7. 18:30
3/8 anonim válasza:
Lehetséges, de miért nem kerested a nyári szünetben ha ennyire hiányzik? Már lehetne köztetek valami ha tesztek érte.
4/8 anonim válasza:
12 évesen inkább olvass, játssz, minthogy pasizz.
6/8 anonim válasza:
#2,#4,#5 ez elég bunkó volt. Nem attol még hogy ott profiljában hogy 2010 attól még nem biztos hogy akkor született. Zsófi szerintem van esély hogy tetszesz neki. Mindenképp csinálj ezzel valamit, ebből még bármi kisülhet.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem óra után kérdezd meg, hogy beszélhetnétek-e és mond meg neki hogy : "figyi, tetszel nekem". Tudom, mondani könyebb, mint megtenni, de hajrá, nekem is sikerült!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!