Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy ismét szerelmes legyen belém?
Sziasztok!
Nem tudok kihez fordulni már, ezért hozzátok fogok! Kérem az okoskodó 9 éveseket távozzanak ha nem tudnak semmit, ne írjanak hülyeségeket ide!
Szóval volt egy lány! Én nagyon szeretem, de már egyszer szakítottunk igazából nem is tudom a pontos okát mai napig.
Na de azóta volt neki egy " ún. Barátja " akivel nem voltak sokat együtt. De azzal már régen szakított! Mai nap a lány mamája megbízott egy kisebb feladattal (tudni illik ismerem a szüleit minden) és becsengettem a csengőn, sokat csengettem és ő jött ki azt mondta mamája elment a szomszéd városba ha úgy akarom várjam meg, de felhívja a telefonon, ekkor én a kisajtóban álltam a kapuban és ő egy kis nadrágban volt ami tényleg kicsi a feneke kint volt rendesen és szaladott a telefonért mit tudom én de járkált mintha azt akarná hogy én nézzem a fenekét. Aztán közel állt hozzám amikor telefonált de közvetlenül, és az a bizonyos kisnadrág belevágott a aaa tudjátok na a nemiszervébe. És tényleg.
De azután elmentem később vissza mentem de akkor sem volt otthon a mamája, a boltban elment érte de lassan én is, és szaladott és rám nevetett, olyan fura nézés olyan közel állt hozzám azután is értitek amitől kellemetlen helyzetbe jössz ha valaki csinálja neked.
De ezek előtt is beszéltem vele messengeren csak így poénból küldtem neki mémeket és vissza írt beszélgettünk, és akkor megkérdezte érzek-e valamit de nem válaszoltam tudjátok én nem szeretek válaszolni az ilyen kérdésekre lehet itt ez a nagy baj! Szerintetek érezhet még valamit? Mit csináljak? Írjak rá mondjam el neki? Vagy hagyjam?
Kívülről nem tudod irányítani.
Legtisztább ügy, ha rákérdezel. Egy biztos "nem" is jobb, mint egy bizonytalan semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!