Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes-e belém (én is fiú, ő is)?
Az őszinteség alap...
Ha ember az emberrel tényleg jó barát, az alap, hogy kinyitjuk a szánkat.
Legyen az szó pl saját véleményről: még ha bàntó is.
A másik fél pedig elfogadja "a barátom s az igazat mondja a képembe, nem a hátam mögött alkot véleményt" ezt értékelni kell.
Adok-kapok elv.
Nekem egyik barátnőm vallotta be 4 év barátság után mi a helyzet.
Persze egy kicsit belém szorultak a szavak, hogy átgondolva finomabban mondjam meg neki, hogy elfogadom ezt a tényt, de a férfiakat szeretem.
Sokszor túl őszintén mondom ki a dolgokat, de ezt szeretik is bennem a barátok, hozzám tartozók.
De ebben az egy esetben le kellett nyugodnom, tekintettel arra, hogy ezt a lépést megtette felém és baromira nem kis erő kell hozzá, nemhogy ha még meleg valaki.
Igaz égett a fejem, mert mellette aludtam anno csak egy pólóban, meg fürödtünk is együtt.
Vallomását megtette a parkban, majd elhívtam cukrászdába "szeretném megbeszélni".
Kultúráltan meg tudtuk oldani.
A barátja vagyok mindentől függetlenül, csak hagytam neki pár hónap szünetet, hogy feldolgozza.
Ilyenkor kell a találkozás, beszéd, írás szüneteltetése.
Kérdező:
Te szereted az illetőt igazán? Emberként s barátként is igaz 'haver'?
Mert ezáltal képes az ember többet bele gondolni dolgokba s azt látja a másikban, amit szeretne.
De a kettesben töltött idő alatt ténylegesen közelít, többet érint, akkor lehet.
A pupilla mérete ne feledjük sok mindentől is függ.
Pl feléd néz, de süt a nap vagy a fényforrás a szemébe stb.
Az pedig alap, ha valakim bekerül kórházba, ha kell körbe is ugrálom 24/7-ben agyon szeretgetve...
S képzeld ezek a "támogatási formák" is segítik a szervezetet felépülni.
Ezt főleg idős embereknél lehet tapasztalni, kik fél lábbal sírban vannak.
Ha magukra maradva "gyógyulgatnak" a lelkük feladja a küzdeni akarást, ami hatással van fizikailag is rájuk.
Finomabb pl: depresszió , ha elmerül az ember benne képes megbetegedni is.
Jó ha van barátod. Főleg, ha tudod számíthatsz rá.
Ha számíthatsz rá igazán, az se riasztja vissza meleg vagy-e vagy sem, mert emberként, barátjaként fontos vagy számára.
Az öcsémnek is van meleg barátja, volt hogy felugrottak hozzám. Imádok vele beszélgetni, mert ő se egy átlagos birka, mint a korabeliek.
Sok mindenről lehet vele értelmesen beszélgetni.
Azon röhögtem, amikor a harmadik srác, aki velük volt megtudta, hogy meleg.
Leblokkolt s undor jött ki rajta.
A srác pedig beoltotta:
Cicukám ne legyél ennyire egoista, beképzelt! Attól, hogy a srácokat szeretem, nem jelenti azt, hogy mindenki bejön. Neked se minden nő jön be.
XD imádtam, ahogy kimondja s érvelve is véleményét oda vágta.
Szia! Szerintem érez irántad valamit mindenképp, csakhogy ez lehet szerelem:akkor minden rendben, vagy erős barátság:akkor viszont megromolhat a kapcsolatotok, ha megtudja, hogy te másképp is szereted őt.
Ezért úgy kellene megtudnod, hogy ez azért ne derüljön ki.
Ha gondolod írj rám privátba,vannak ötleteim,csak tudni kellene még néhány dolgot a kapcsolatotokról:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!