Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok lassan, kb mindenki most kezd el bulikba járni körülöttem, fesztiválozni, suliban ismerkedni stb, és nem akarok lemaradni nagyon. Meglepő lehet, hogy egyáltalán nem vagyok ronda, sőt, kifejezetten jól nézek ki, ki vagyok gyúrva, 192 cm magasság, viszonylag szép arc, nem túlsúlyos, tökéletes genetika, stb., viszont mégse volt még sose barátnőm. Ennek az oka szerintem az hogy sose volt nálam prioritás a csajozás, mindig csináltam amit akartam és megvoltam magamban. Továbbá nincs valami nagy ismerettségem, osztálytársakat leszámítva nem is ismerek sokakat. Sajnos a baráti társaságom nagyon kamu, semmit nem lehet velük kezdeni, sehova nem hívnak. Kb 1-2 haverom van akire bármikor számíthatok. Önbizalmam lenne, csak tapasztalatom nem. Ötletem sincs hogy kell kezdeményezni mondjuk a csókolózást, hogy kell csinálni, vagy hogy mit lehet mondani egy lánynak. Bulikba meg fesztiválokra amúgy semmi kedvem járni, nagyon nem vagyok oda ezekért a modern zenékért, a táncolás sem az én világom, max ivás és ismerkedés miatt lehet élvezetes nekem egy ilyen dolog.ma 20:29
1/3 A kérdező kommentje:
Na az hogy ki vagyok gyúrva az kicsit túlzás de azért látszik a kondi :)
ma 20:30
3/3 anonim válasza:
"kifejezetten jól nézek ki, ki vagyok gyúrva, 192 cm magasság, viszonylag szép arc, nem túlsúlyos, tökéletes genetika, stb" - Van agyad is? Intelligenciád? Vannak hobbijaid? Van bármi érdekes benned? Csak mert az nem sok, hogy ki vagy gyúrva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!