Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen hol, és hogy "csajozzak"?
Nem vagyok túl bátor a lányok terén :/
Hol kéne próbálkozni? Random lányokkal az utcán? .. nemhiszem, hogy képes lennék rá.. Már mindenki ezt kérdezi és én is szeretnék barátnőt , de ne ha egyszer még az ország másik végében lévő lányra is alig merek ráírni messsengeren .. akkor realbe semmi esélyem D: | 16/F , 152cm
Lelőtted a poént xd
Tudod ki hiszi el hogy 152 cm 😂😂😂😂
Ha mégis annyi , qva vékony lehet ba..szod 😂😂😂
A random lányokkal az utcán nem valami bölcs és megfontolt ötlet xD Próbálkozz neten, hátha
Amúgy de édes vagy, hát 152 centi, írj már *^*
16/L
Ha esetleg neten ismersz meg egy lányt, aki az ország másik felében lakik, annak sincs sok értelme. Beszélgettem én is így lányokkal, és mindig vita volt a vége. Távkapcsolatba ennyi idősen meg nincs értelme beleugrani. Teljesen megértem a helyzeted, hasonló cipőben vagyok. Én is most gépet fejlesztek és inkább játszok. :D
Személyesen lányokkal nem nagyon volt dolgom, volt 2 lány, de azok is csak kihasználtak meg szórakoztak, aztán kidobtak. Lehet hülyén hangzik, de kicsit meg is viseltek, emiatt sincs kedvem annyira lányokkal ismerkedni, mert mindig bennem van az a félelem, hogy ők is átfognak ejteni.
Sok sikert! :)
16/F 163cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!