Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak 13 évesen?
😂😂😂😂😂cancer
Komolyra fordítva a szót. Hívd el fagyizni
Ha azt mondja hogy nem tudom, akkor azt várja hogy te hozz fel valami témát. Én személy szerint bármiről tudok bárkivel beszélgetni de vannak akik nem. Kezdj el mesélni valamit neki ami történt veled és vicces/izgalmas stb... aztán majd ha sokat beszélgettek akkor már ő fogja keresni a te társaságodat de szerintem semmiképpen se ronts rá úgy hogy "eljössz randizni" hanem amikor kettesben vagytok akkor kérdezz rá hogy mondjuk nincs kedved megnézni egy filmet moziba/elmenni fagyizni
Sok sikert;)
L
Szerintem van élet az infon kívül is. Keresd meg és beszélj arról!
Azaz: beszélgess normális, hétköznapi témákról, ami éppen adódik, történik veletek. Kérdezd meg a véleményét róla (De ne olyan vallató fa-szöveggel, hogy "neked erről mi a véleményed?" - mert ez túl direkt), hanem egyszerűen csak beszélj róla, azután hagyd, hogy átvegye a szót ő is, vagy max. annyit kérdezz, hogy "Szerinted?".
Egyébként a nők kommunikációja hangulatfüggő. Ha éppen nincs kedve beszélni, úgyse fog, akármit csinálsz. Máskor meg annak örülsz, ha végre elhallgat. :)
Ja, és igen, ha sikerül megtudnod a véleméynét az élet dolgairól, akkor egyre jobban megismered, tudod, hogy minek örül, minek nem, és erre alapozva a további beszélgetést egyre jobb társaság lehetsz az ő számára.
Fagyizni is elhívhatod, de akkor, ha már tudtok miről beszélni. :) Egyébként elég az osztályban 1-2 kedves gesztust, kisebb ajándékot adni neki, amihez nem kell félórás ünnepi beszédet mondani és nem maardtok együtt két órán keresztl, de örül neki és biztos értékeli. Esetleg még meg is szólal. :) Kialakul ez majd. Ha meg mégsem, akkor tanulj csak szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!