Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon akar egyáltalán kapcsola...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akar egyáltalán kapcsolatot egy olyan lány akinek 17 évesen már 11 pasija volt?

Figyelt kérdés
Mert nagyon megtetszett nekem egy ilyen lány pedig elvileg nem illenénk össze. Neki sem vagyok közömbös vagy legalábbis úgy érzem. Egyébként nagyon aranyos kedves lány dehát írtam már mi van. Csak nem tudom belemenjek-e egyáltalán mert én amúgy elég szentimentális típus vagyok és nem szeretnék koppanni. Tényleg jól kijövünk mintha 1000 éve ismerném és amúgy meg csodaszép. Sokszor elgondolkozok rajta, hogy a barátnőm és boldogok vagyunk. De aztán belegondolok, hogy valami csak nem stimmel vele ha mindig van pasija kb 14 éves kora óta és egyik sem tartott nyilván évekig. Meg facebookon is mindig egyedülálló pedig tényleg volt barátja. Mondjuk akikkel összejön hát én nem igazán értem... Nemtudom csak én képzelek bele túl sokat, de amiket likeolgat facen meg instán
2017. ápr. 19. 22:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a vége lemaradt : szóval facen és instán is ilyen romantikus képeket likeolgat folyton, mintha vágyna valakire akivel ezt ő is átélheti vagy nemtudom. Ti mit gondoltok?
2017. ápr. 19. 22:15
 2/10 anonim válasza:
Szia! Ha csak ugy érzed, hogy a lánynak tetszel akkor tekintve, hogy 11 barátja volt ezeket a 'jeleket' az osszes fiúnak küldi. Szerintem keress valakit aki megbecsül:) es nem eldob mint higy o tenne :)
2017. ápr. 19. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Bnőm 18 és most van a 7. Pasija. De ő komoly kapcsolatra vágyik csak eddig nem olyanok voltak a fiúk lehet ott is ez a helyzet. Bár könnyebb lenne mondani véleményt ha tudnánk a hátteret. De sztem kapcsolatot akarhat attól még hogy 11 barátja volt.
2017. ápr. 19. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért a 7 is sok előző nemhogy a 11... Fura, hogy 7 pasiból 7 nem volt megfelelő normális kapcsolatra nem? Pláne 11! Lehet nem a srácokkal van a baj vagy ha igen akkor rohadtul rosszul választanak ezek a lányok.
2017. ápr. 19. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Mit szamit, hogy volt 11 pasija? Mikor kiserletezzen es pasizzon az ember ha nem tinikorban? Lehet, hogy mind idiota volt es most mar szeretne egy normalisat, vagy barmi. Szerintem ez ne riasszon el, azt mondod kedves lany es jol kijottok, akkor mire varsz?
2017. ápr. 20. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Dehogy kéne ilyen ribi ! Egy normális nőnek max 5 pasija volt. De az is határeset.
2017. ápr. 25. 06:52
 7/10 SaJt01 ***** válasza:

DE a valódi kérdés az az hogy 11 különbözö férvival folytatott e szexuális kapcsolatot. Ha nem szülinapot akkor lehet nem a saját gyerekedet fogod nevelgetni miután összeházasodtok ;D

Én vegyük már ennyire komolyan.

2018. jan. 6. 14:03
 8/10 SaJt01 ***** válasza:
Ne
2018. jan. 6. 14:04
 9/10 anonim válasza:
én ismerek egy olyat akinek már 19 pasija volt és a 20- al jól elvannak szóval van esélyed
2018. márc. 8. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Én azt mondom kicsit idősebb fejjel, hogy a kölcsönösen őszinte kommunikáció, önismeret, bizalom és önbizalom csodákra képes.

Azt akarom ebből kihozni, hogy első körben érdemes arról beszélgetni, hogy ő mit akar, te mit akarsz, de azért ez ne legyen vallatás, kínos egyikőtöknek sem.

Mivel most veszem észre, hogy ez egy egyéves kérdés, nem is folytatom, de másoknak is hasznos lehet ez a rövidke hozzászólás.

2018. ápr. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!