Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a lányoknak az ha egyszerre több lánnyal is írogatok? Hogyan csajozzak így?
De nem mondtam el senkinek
Csak írogattam pár lánnyal és ők gondolom elmondták a barátnőiknek és így tovább. És gondolom elmondta az osztályban a lányoknak hogy velem írogat és ők meg elmondták hogy huu "ez a csávó nekem is irogatott"
Te örülnél, ha egy szimpi lány rajtad kívül még 3 sráccal beszélgetne? Nem hiszem...
Ha valakivel komolyan ismerkedik az ember, akkor csak rá figyel, csak ő érdekli, hiszen ettől más az egész helyzet. Persze az is más, ha egyik beszélgetés sem komoly még, de akkor érdemes óvatosnak lenni, hogy ne tudhassanak egymásról.
Lehetőleg olyanokat füzz akik kb fix hogy nem ismerik egymást és ennyi.
A 7-esnek meg annyit hogy én tökre lesz*rom hogy kivel beszél a csaj akit fűzök, ki vagyok én hogy megmondjam neki? Amég nem kamatyolnak addig nem igazán érdekel.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!