Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a 15-16 év körüli lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a 15-16 év körüli lányok gyenge pontjai? Mi jön be nekik egy fiú?

Figyelt kérdés
fiúk is válaszolhatnak, de jobb lenne ha inkább lányok

#tini #szerelem #lányok gyenge pontjai
okt. 16. 19:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező és Olvasók!

Szerintem ez egy olyan kérdés mint pl: mi a kedvenc színed, ételed.

Mindenkinek más. Ugyanakkor lehet 10-ből nyolcnak a kedvenc színe a rózsaszín és a pizza kedvence de ez csak 8 nem 10.

Továbbmenve bemutatom most magamat neked Kérdező!

Külső:

185 cm magas

fekete (néha tüskére beállított) rövid haj

kékeszöld szem

120 kg

belső:

Kezdeném ezt az őszinteséggel, megértéssel, kedvességgel, illemtudással és folytathatnám egészen a humoros, megfontolt és hálás belső jellemvonásokig is.

Most nem azért, hogy magamat fényezzem itt ezen az anonim oldalon, de én nagyon nagyon jó belső tulajdonságokkal rendelkezem ha körbenézek a környezetemhez viszonyítva, nem beszélve a korosztályomról. Kűlsőre magas vagyok, van egy kis micimackó pockom, fejemet tekintve mondták többen helyes vagyok.

Most ugrik a majom a vízbe. Eddig kb 3-4 lány kezdeményezett nálam de oly módon amit én nem tartok megfelelően. (szexuális kezdeményezéssel) Számomra a leges legfontosabb dolog az, hogy az ember ha talál magának egy párt akkor a vér a szívét töltse el ne a nemiszervét egyből, dehát nem is értem ők ezt miként játszották le a fejükben. Ha valakit megismerem akkor én önmagáért szeretem, választom társamul nem pedig azért, hogy csak legyen kivel ágybabújni, de lehet én vagyok maradi...

Az a baj, hogy egyszerűen nem találok olyan lány lányt aki hasonlóan gondolkodna vagy cselekedne mint én. Én pl. minden káros szenvedélyektől mentes életet élek amire büszke is vagyok, de amikor a szerelmesek egymás arcára pőfékelik a füstöt sem értem értem, hogy lehet így szeretetet kifejezni??

Nekiálltam, regényt írni... :)))))

A lényeg, hogy ne változztass magadon csak azért mert a környezeted más. Mindíg légy önmagad, a saját értékeidért szeressenek ne az eljátszott szerepedért.

Apropo, ha valaki tud olyan helyet, oldalt, közösséget, kört vagy bármit ahol a leírtaim alapján találhatnák számomra megfelelő beszélgető partnert legalább és leírná, hálás köszönet.

Üdv. - 18/F

nov. 6. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!