Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a 15-16 év körüli lányok gyenge pontjai? Mi jön be nekik egy fiú?
Módusz: legyen magas, ne legyen dagi, ha felnőtt, legyen releváns jövedelme, ha tini, akkor esetleg legyen dumája
70% külcsín - 30% belbecs
A teenager korosztály JELLEMZŐEN még így gondolkodik, csak sokak nem látják be... Nekik még érzelemvezérelt (hormon) életük van, s mivel tapasztalatuk nincs, nem tudják értelmezni a komoly szavakat, a szerelmet gyakorta azonosítják a testi paraméterekkel, a testi vonzódással
Undorító privát: Szia lenne kedved ismerkedni? És társai. XD
Na ezaz amit bezzeg mi fiúk sosem kapunk meg, hiába írunk ide bármit is.
Hetes vagyok
Általános dolgokat írtam, de egyébként gyenge pontom a hosszú, kissé hullámos-göndör haj, amennyiben jól áll az illetőnek
16: Tudod te milyen privátokat kapok?
Leírok egy párat:
Éjjel nappal kívánnálak
Fogd be a p1csádat
Vagy amikor egy több mint 30 év korkülönbséges pali próbált nagyon undorító dolgokkal fölszedni.
Vagy esetleg a:
Én sz@td0gnálak ha találkoznánk az is kúltúrált? És ezek érkeznek 99°%-ban. És a legtöbb férfi azt mondja hogy ezt csak dicséretként vegyük. Hát ez nem dicséret
18
Látod mi meg még erre sem vagyunk méltóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!