Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúk jönnek be a tini lányoknak?
Szerintem nem kell ahoz pénz hogy barátnőd legyen.
Szerintem a lányok szerintik ha a fiú pl.udvarias és segítőkész
De ne változz meg amiatt hogy megfelelj másoknak /L
Ti srácok hallottátok már a relatív kifejezést? Igen? Akkor nem elégszer. Ne változz, nincs értelme, mert a változás sokszor negatív irányba visz, azzal pedig csak annyit érsz el, h olyasvalakivé válsz, aki igazából nem te vagy. Persze külsőleg elkezdhetsz sportolni, egészségesebben enni, stb, de belül ne akarj megváltozni. Az nem fejben dől el, sokkal inkább idő kérdése. Tapasztalatok alapján, és még sok más. Eléggé depresszíven fogjátok fel ezt az egészet szerelem dolgot. Igaz nem írtatok le, de süt rólatok a "nekem nincs barátnőm és talán nem is lesz soha help me.". Könyörgöm, ne változz, csupán lépj ki az ajtón és barátkozz, ismerkedj. Nem hiszem el, h nincs legalább egy olyan lány, aki úgy fogadna el, ahogy vagy. Nyálas szöveg, de igaz.
16/L
Nem, nem azért írtam a koromat és a nememet oda, h privátban írjatok, hanem azért, h lássátok: vannak még ésszerűen gondolkodó lányok, akik nem akarják, h megváltozzon az a srác, akit kedvelnek, csak azért, h mi jobban szeressük őt. Ha igazán szeretem, akkor úgy, ahogy van, nem az új stílusa, és főleg nem a pénze fogott meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!