Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatna barátnőt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatna barátnőt egy socially awkward srác? help pls nagyon magányos vagyok

Figyelt kérdés

aug. 8. 23:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk első körben az is nagyban megkönnyíteni a dolgát, hogy eldönti, magyarul vagy angolul szeretne beszélni. Szívesen.
aug. 9. 14:05
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz ez a beszédstílus
aug. 9. 14:06
 23/43 anonim ***** válasza:
Könyvekhez kapcsolódóan is van könyvklub, felolvasóest, dedikálás, Facebook csoport ahol már nem néz ki furán, hogy kiveszi a könyvet a polcról te meg a lyukban stalkerkedsz, ha már angol szavak. :D
aug. 9. 21:20
 24/43 A kérdező kommentje:
profilkép nélkül lenne valami esélyem facebookon? nem mi?
aug. 9. 21:52
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen személyiséggel profilképpel sem.
aug. 9. 21:58
 26/43 A kérdező kommentje:
én legalább nem vagyok frusztrált nyelvtannáci xd
aug. 9. 22:01
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem a helyesírásod kritizáltam xd a frusztrálttal viszont vitatkoznék, kommentek alapján eléggé az vagy
aug. 9. 22:03
 28/43 A kérdező kommentje:
én nem vagyok az
aug. 9. 22:05
 29/43 anonim válasza:
100%

mondjuk ismerősökön, barátokon keresztül pl. egy bármilyen összejövetelen. tehát van valami, ami "összeköt", így talán nem egy teljesen idegenhez mész oda és baráti körben jobban fel is vagy oldódva alapból.

de miért érzed ilyen nagy szükségét egy kapcsolatnak?

aug. 9. 22:06
 30/43 A kérdező kommentje:
nincsenek barátaim és ismerőseim se anyámékon kívül
aug. 9. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!