Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatna barátnőt egy socially awkward srác? help pls nagyon magányos vagyok
Figyelt kérdés
aug. 8. 23:25
12/43 anonim válasza:
Nem vagyok egy nyelvtannáci, de ettől a kérdéstől hányingerem lett.
Írd ki egy angol nyelvű oldalra.
13/43 anonim válasza:
Lányok között is vannak ilyenek. Nézegesd, ki az aki hozzád hasonló.
14/43 anonim válasza:
Ne itt.
Valamit csak szeretsz csinálni ahol előfordulnak lányok is, én a férjem online játékban ismertem meg, ahol a kevés lányok egyike voltam.
Nem azt mondom, hogy repülj rá valakire a könyvtárban, hogy heló mit olvasol, mert az riasztó lehet, de azonos érdeklődési körű helyszíneken el lehet kezdeni beszélgetni másokkal. Valakinek jobban megy, valakinek nem, anyám pl. akárhol akárkivel képes összebarátkozni.
15/43 anonim válasza:
Megértem, hogy 21 évesen miért vagy még szingli.... Ilyenkor elgondolkoznék, hogy lehet veled van a baj, nem mindenki mással.
16/43 anonim válasza:
15-ös nem mindenki egyforma, ha nem tűnt volna fel mindenhol vannak csöndesebb otthonülős típusúak
17/43 anonim válasza:
16 én is annak tartom magam, mégis képes vagyok normális, értelmes mondatok megfogalmazására. Nem úgy írok, mint egy depressziós anime rajongó uwu elmaradott kisfiú 21 évesen. Szégyent hoz a valódi introvertált emberekre, hogy azt a látszatot tartja fent, hogy minden introvertált ember ilyen. Nem vagyunk ennyire cringek.
18/43 A kérdező kommentje:
és mi van akkor ha depressziós anime rajongó vagyok? inkább a kérdésre válaszolj
aug. 9. 13:40
19/43 A kérdező kommentje:
14
sajnos nincs olyan hobbim ami miatt emberekkel kellene interaktálnom, játszani én is szoktam de csak single playerekkel
aug. 9. 13:41
20/43 A kérdező kommentje:
a könyvtár még szóba jöhetne de oda nem ismerkedni mennek az emberek, te is írtad hogy ott ijesztő lenne odamenni valakihez
aug. 9. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!