Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatna barátnőt egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatna barátnőt egy socially awkward srác? help pls nagyon magányos vagyok

Figyelt kérdés

aug. 8. 23:25
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Fejlődés
aug. 9. 06:47
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy nyelvtannáci, de ettől a kérdéstől hányingerem lett.

Írd ki egy angol nyelvű oldalra.

aug. 9. 08:29
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Lányok között is vannak ilyenek. Nézegesd, ki az aki hozzád hasonló.
aug. 9. 10:55
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne itt.

Valamit csak szeretsz csinálni ahol előfordulnak lányok is, én a férjem online játékban ismertem meg, ahol a kevés lányok egyike voltam.

Nem azt mondom, hogy repülj rá valakire a könyvtárban, hogy heló mit olvasol, mert az riasztó lehet, de azonos érdeklődési körű helyszíneken el lehet kezdeni beszélgetni másokkal. Valakinek jobban megy, valakinek nem, anyám pl. akárhol akárkivel képes összebarátkozni.

aug. 9. 11:34
 15/43 anonim ***** válasza:
74%
Megértem, hogy 21 évesen miért vagy még szingli.... Ilyenkor elgondolkoznék, hogy lehet veled van a baj, nem mindenki mással.
aug. 9. 12:46
 16/43 anonim ***** válasza:
37%
15-ös nem mindenki egyforma, ha nem tűnt volna fel mindenhol vannak csöndesebb otthonülős típusúak
aug. 9. 12:49
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
16 én is annak tartom magam, mégis képes vagyok normális, értelmes mondatok megfogalmazására. Nem úgy írok, mint egy depressziós anime rajongó uwu elmaradott kisfiú 21 évesen. Szégyent hoz a valódi introvertált emberekre, hogy azt a látszatot tartja fent, hogy minden introvertált ember ilyen. Nem vagyunk ennyire cringek.
aug. 9. 12:50
 18/43 A kérdező kommentje:
és mi van akkor ha depressziós anime rajongó vagyok? inkább a kérdésre válaszolj
aug. 9. 13:40
 19/43 A kérdező kommentje:

14

sajnos nincs olyan hobbim ami miatt emberekkel kellene interaktálnom, játszani én is szoktam de csak single playerekkel

aug. 9. 13:41
 20/43 A kérdező kommentje:
a könyvtár még szóba jöhetne de oda nem ismerkedni mennek az emberek, te is írtad hogy ott ijesztő lenne odamenni valakihez
aug. 9. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!