Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék egy nekem való srácot?
Tehát, kezdjük azzal hogy nagyon válogatós vagyok. Ha baj ha nem, én ilyen vagyok ennyi. Lehet nagyképűség lehet hogy nem, de én hozzám illőt szeretnék akivel el tudnék képzelni egy kapcsolatot ezért nem bárkivel lennék együtt.
Amúgy én élőbe szeretek inkább ismerkedni mert úgy olyan jó, jön magától minden és sokkal több izgalom van az egészben. Pl jaj most én is bejövök neki vagy mi.. meg ilyenek, értitek.
Neten ismerkedni is lehet, csak ott mégis más azért, jaj nem ír vissza, küld képet nem nagyon tetszik, élőbe meg lehet más mint a képen (jártam már így de abban pozitívan csalódtam mondjuk). De ettől függetlenül neten is lehet ismerkedni nem azt mondom, úgy is jól összejöhet akár.
Nem nagyon találok olyan fiút, aki annyira bejönne egyáltalán. Ritka ha valaki annyira megtetszik de mondjuk az akkor nagyon. Néha van hogy meglátok egy srácot és fuu. Csak olyankor nincs nagyon lehetőség hogy közelebb kerüljek hozzá, pl pont ment a kasszához, vagy az utcán sétált stb. Így nem igazán lehetett volna, még a nevét se tudhattam meg.
Ti mit javasoltok, járjak mondjuk el több helyre és akkor nagyobb valószínűséggel találok olyat aki jó lenne számomra?
Ne írjatok légyszíves rosszindulatú választ mert azokkal nem akarok foglalkozni, köszi
17/L
Szakkör, verseny, klub, stb.
Mozdulj, ki, légy nyitott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!