Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamnak egy animés srácot? 19/L vagyok és nem boldogulok a kapcsolatokkal (nem vagyok dagadt, sem bányarém. Csak egy átlagos lány)
Érdeklődj a baráti körödben ,hogy nincs e valakinek ilyen ismerőse . Esetleg anonim platformokon , csoportokban próbálj meg első sorban ilyen barátokat találni ,aztán majd alakul.
Megnyugtatlak vagyunk páran animések ;). Sok sikert .
Nem igazán értem ezt a problémát. Én egyáltalán nem nézek ilyeneket. Ha barátnőm lenne és szeretné, még lehet párat néznék is vele. Egyáltalán nem zavarna, ez olyan, mintha neki tetszene egy sorozat vagy film ami nekem nem és fordítva. Nincs ebből semmi gond.
Leírás alapján eléggé szimpatikus vagy szóval nem tudom mi lehet a baj.
Mellesleg nyugi, rengeteg anime fan van :D
De mint mondtam is engem se zavar, van ettől rosszabb is, ez olyan semleges, minha nem ugyan az lenne a kedvenc színünk, vagy más fajta üdítőt szeretnénk.
Amúgy én szeretem az animeket csak fiatal vagyok.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!