Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy jól kinéző, helyes srácnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jól kinéző, helyes srácnak tetszhet egy átlagos lány?

Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
A helyes és az átlagos is szubjektív fogalom,szóval...
2018. júl. 14. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy valakit átlagosnak titulálnak mások, az nem azt jelenti, hogy az a bizonyos srác is így gondolná. Aki az embernek tetszik, az számára mindenkinél különlegesebb ;)
2018. júl. 14. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
6%
Ha érdekli is, valószínűleg csak addig, amíg le nem fekszik vele.
2018. júl. 14. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Még átlag alatti is
2018. júl. 15. 04:55
 5/6 anonim ***** válasza:

A válasz egyértelműen igen, ezen ne is gondolkozz tovább.

Viszont ehhez kell egy dolog, méghozzá az, hogy a srác a belső értékeket is figyelje, hiszen, hogyha logikusan gondolkozol, akkor te is rájössz, hogy ha csak a külső érdekli, akkor miért kellene neki átlagos, hogyha van átlag feletti lány is(attól eltekintve, hogy Ő lehet sík hülye és egy érzelmi nulla). Ezen felül, még hogy ha nem is éri be az átlagossal, lehet, hogy te nem vagy neki átlagos. És szerintem senkire nem lehet mondani, hogy szép, csúnya vagy átlagos. Kinek mi tetszik. Én jól nézek ki és tetszek a csajoknak. Szerintem nagyon sok szép lány van, és biztos vagyok benne, hogy egy-egy lány rá se álmodik, hogy szerintem Ő jól néz ki. És én simán összejönnék egy számomra átlagos kinézetű lánnyal, hogyha belül értékes az illető és igazán tud szeretni.

De ez tényleg személyfüggő, nem 100%, hogy minden esetben van esélye egy átlagos lánynak egy helyes srácnál, viszont természetesen meg van rá az esély, ahogy mindenre.

2018. júl. 15. 11:05
 6/6 anonim válasza:
Még szép :) :) 23/F
2018. júl. 15. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!