Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit láthat meg egy helyes fiu egy full atlagos csajban?
Es te amugy fiu vagy nem?xdd
Egyebkent figyelj, van amikor egy 15eves eretebb, es okosabb, mondhatni inteligensebb mint a nala idosebbek. Meg te is tudod, hogy mindenkinek mas az izlese. Ha neki jo, legyen neked is jo. O dontese sajnos
Hallod. Én nevetek ezen a kérdésen :D Egy az egyben ez van velem. EGY AZ EGYBEN. 17 éves vagyok, tudom, hogy vannak akik heylesnek tartanak (szerintem átlagoa lehetek, max néha jó napom van) és megtetszett egy két évvel fiatalabb lány, most lett nálunk 9.-es. És nem mertem ráirni, és nem ismerem a személyiségét, és a csaj sokak szerint tényleg átlagos, vagy csúnya, pedig szerintem nagyon nem. És tényleg volt egy két lány akire büszke vagyok, (bár ő is ilyen lenne, ha rá mernék legalább írni. Majd PLS mondd el már mit lett velül, mert nagyon para, hogy minden stimmel, szóval segíthet az ő sztorijuk.
Üdvözöl D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!