Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magamfajta otthonülő srác hogyan találhatna magának egy olyan lányt, aki nem felszínes és mentes az ezzel együtt járó negatívumok többségétől? 20F
A, Internetes társkeresők
B, Ha az önsajnálatodat legyőzi az a tény, hogy barátnőt szeretnél és hajlandó is vagy tenni érte, akkor járj el valahova.
Én ugyan ez voltam csak lányba, de meguntam az otthon létet, elkezdtem koncertekre járni és nem bántam meg. Jobb időtöltés, mint otthon GTA V-özni, és kicsit visszaadta az emberekben vesztett hitemet.
Szerintem a B jobban megéri.
Ja és nem kell lemondani az eddig otthon folytatott tevékenységedről teljes mértékben, én se tettem le a játékot.
Szedd össze magadat.
Képzeld tenni kell a dolgokért, és nem várni, hogy az öledbe pottyanjon egy lány.
Az meg hogy számít a külső az nem felszínesség.
20F
1es :D :D :D
Illik rád a leírás, akkor mehet a love?
Úristen, annyira nevetségesek vagytok...
Te is testes PC guru vagy mi ? Xd
Tény hogy jól esne egy lánnyal összeismerkedni,a sok kudarc után, de könyörgöm , ez nem így működik interneten :D
Ha otthon ülsz, mit vársz mégis ?
Én is munkában és otthon baxom el az életem. De nem csodálkozok hogy nehezen megy az ismerkedés :)
Ilyen ez a popszakma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!