Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy félév alatt nem aludtunk együtt a párommal?
Barátnőmmel most vagyunk együtt féléve, de a szülei nem engedik, hogy együtt aludjunk és hallani sem akarnak róla (hozzáteszem a barátnőm májusban tölti a 19-et).
Szexuális életet élünk, de nekem hiányzik, hogy együtt aludhassunk, de a barátnőm nem is próbálkozik a szülőknél, mintha leszarná. Mindennap felhozom, hogy legalább próbálja meg, de azt válaszolja, hogy úgysem engednék és csak menne a vita. Ehelyett közöttünk megy a vita folyton ezen.
Szeretem a barátnőmet, de unom, hogy mindig külön alszunk és nekem igen is kell, hogy együtt lehessünk este.
Emiatt nem akarok szakítani vele, bár néha megfordul a fejemben, hogy minek igyekezzek jobbá tenni a kapcsolatot, hogyha ő nem képes semmit megtenni, hogy együtt aludhassuk.
18/f
Nem tudjuk milyenek a lány szülei. Ha aggresszív, korlátozó szülők, mert olyanok is vannak, el tudom képzelni hogy a csaj tudja, úgyis nem lesz a válasz, esetleg hatalmas veszekedéssel, extrém esetben büntetéssel, veréssel tetézve.
Nyilván nem tud még külön költözni, 18 éves, feltételezem végzős gimnazista, mint ahogy a kérdező is, így erősen a szüleikre vannak utalva, hiába felnőttek jogilag.
Sőt, ha már jogászkodni akarunk, mivel nem kiskorúak, sokféle állami végettség már nem jár nekik ha mondjuk kirakják a csajt otthonról, viszont önellátók se tudnak lenni.
Viszont gondolj bele hogy milyen szuper lehet a csajnak, a szülei ilyen szigorúan fogják, és még a barátja is naponta zaklatja, követelőzik és őt hibáztatja.
A tanácsom: türelem. Nemsokára ha tényleg ilyen rossz a helyzet, különköltözhettek, viszont egyelőre légy megértőbb vele.
(nem azt mondom hogy biztos ez a helyzet, csak arra szerettemvolna felhívni a figyelmet hogy nagyon egyoldalú a történet, és akár ez is lehet a másik oldalon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!