Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudok együtt aludni a barátommal?

Figyelt kérdés

Rosszul érzem magam, alig kapok levegőt, főleg ha náluk alszunk egyszemélyes ágyon. Egész éjszaka csak forgolódok, pedig ha egyedül alszok simán végig alszom az éjszakát, nem szokott akkor semmi bajom lenni, fél éve vagyunk együtt, szóval már egy ideje ez van és nem tudom megszokni... Bár úgy érzem, hogy az utóbbi időben kezd unalmassá válni a kapcsolatunk.

17/l

2018. jan. 14. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ideges vagy és még nem szoktad meg az ottani környezetet.

Máshol vagy, jobban tudsz aludni a saját otthonodban.

Vagy nem szeretsz együtt aludni mással.

Ez ellen nem igazán lehet tenni semmit.

2018. jan. 14. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz mással egy ágyban aludni, vannak ilyenek.

A párommal mi sem tudtunk egy ágyban aludni, pedig direkt amikor összeköltöztünk ezért is vettünk hatalmas ágyat ami hárman is simán elférnénk, de hiába, soha nem pihentük ki magunkat rendesen. Aztán akkor a párom rendbe hozta a kis szobát, szerzett oda is egy ágyat és ő azóta ott alszik bent, mert ő nem tud 24 fokos szobába aludni mint én, abba a szobába meg hidegebb van mivel ott még nem lett kicserélve az ablak, és simán elalszik ott, még 6 óra is elég neki hogy sokkal kipihentebben ébredjen, ahogyan én is mióta külön alszom sokkal kipihentebben ébredek.

Amikor úgy együtt vagyunk akkor a párom átjön ide, utána picit összebújunk, pihenünk, de egyikünk sem alszik tartósabban, aztán párom megy vissza a saját ágyába és akkor már sokkal kipihentebben ébredünk.

Sokan furcsállják ezt, de nekünk így jól működik a dolog.

2018. jan. 14. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:
egyszemélyes ágyon én se tudnék aludni senkivel. egyszerűen nincs helyed mozogni
2018. jan. 14. 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:

#2 ez egy jó megoldás lehet

#3 ugyanez a helyzet kétszemélyes ágyon is

2018. jan. 14. 14:07
 5/6 anonim válasza:
100%
Büdös a lába vagy sokat fingik? :D
2018. jan. 16. 12:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Dehogy!
2018. jan. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!