Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt, meg csak nem is csokoloztam soha es nagyon szeretnek barátot már... (ne gyere azzal h inkább tanulj mert kitűnő vagyok) 16 éves lány vagyok és tok sok olyan visszajelzést kapok hogy jol nézek ki, szerintem tok normalisan nezek ki ápolom magam, használok parfümöt stb... Mi lehet a gond? (heteró vagyok) Az értelmes segítő jellegű válaszokat köszönöm szépen.

2024. júl. 8. 10:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Halotad az a mondást: Ha igazat mondasz betörik a fejed.

Vagyis nem mindig kell kimondani a valóságot, mit is gondolsz!

Volt olyan osztálytársam, aki mindig mindent kimondott. Egy kívülálló úgy látta volna, hogy őszinte, de mi meg szimplán, nyersnek gondoltuk.

Nem is volt sok barátja.

Mert a kevesebb néha több. Nem mindig kell néha mindent kimondani és időnként a hallgatás is sokat ér.

A te esetedbe nem azt étem, hogy nyers vagy meggondolatlanúl kimondasz mindent, hiszen nem is ismerlek, csupán a visszafogottságra utalok ezzel.

Ha a nőknek, lányoknak vannak félelmeik kapcsolat kezdés terén, akkor a fiúknak ugyanúgy vannak. Egy kezdő, soha nem volt barátnője fiúnak ha be is jössz, nem fog merni kezdeményezni nálad, ha azt látja nagyon határozott vagy.

Ezek mélyen gyökerező problémák, ami egy seregkérdést is felfog vetni a srácukba. A vívódások között lebeszélik saját magukat, hogy lépjenek egyet feléd.

Ha pasit akarsz fogni, akkor jelképesen értve, a szépet add nekik és bűvöld el őket és ne a fogaidat csattogtasd, mert kereket oldanak.

2024. júl. 8. 12:25
 12/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
A kristálygömböm azt súgja, hogy amíg itt lebzselsz, nem fogsz tudni bepasizni.
2024. júl. 9. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem, és szívesen írok egy személyesebb választ.

Először is, szeretném megnyugtatni: az, hogy még nem volt barátod, semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem lesz. Sok fiatal érez hasonlóan, és számos oka lehet annak, hogy eddig nem alakult ki kapcsolatod. Nézzünk meg néhány lehetséges okot és javaslatot, ami segíthet:

### **1. **Környezet**

Lehet, hogy egyszerűen nem voltál még olyan helyzetben, ahol könnyen találkozhattál volna potenciális partnerekkel. Ha például keveset mozogsz társaságban, vagy nem vesz részt olyan tevékenységekben, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg, az limitálhatja a lehetőségeidet.

**Javaslat:** Próbálj meg részt venni olyan eseményeken vagy aktivitásokban, amik érdekelnek. Lehet ez egy új hobbi, sport, klub vagy önkéntes munka. Itt könnyebben találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel.

### **2. **Önbizalom és Saját Kép**

Lehet, hogy vannak belső akadályok, mint például az önbizalomhiány, ami megnehezíti, hogy nyitott legyél új kapcsolatokra. Az is lehet, hogy nem vagy biztos abban, hogyan közelítsd meg a másik embert.

**Javaslat:** Dolgozz az önbizalmadon. Ez nem jelenti azt, hogy magadra kellene erőltetned a társasági életet, hanem inkább próbálj meg apró lépésekkel fejlődni, mint például kisebb beszélgetések kezdeményezése, vagy új emberek megismerése.

### **3. **Társas Képességek**

Az is lehet, hogy nehezen találod meg a közös hangot másokkal. Ez gyakran előfordulhat, különösen, ha nehezen tudsz spontán beszélgetést kezdeményezni, vagy nem tudod, hogy miként kezdd el a beszélgetést egy potenciális partnerrel.

**Javaslat:** Gyakorolj kisebb beszélgetéseket a barátokkal, vagy akár idegenekkel is a mindennapi életben. Nehéz lehet, de ez segíthet abban, hogy magabiztosabbá válj az interakciók során.

### **4. **Türelem**

Nem mindig könnyű, de fontos megérteni, hogy a kapcsolatok időbe telnek, és az igazán értékes kapcsolatok gyakran a legkevesebb várakozást és előkészítést igénylik.

**Javaslat:** Légy türelmes önmagaddal és a folyamattal. Ne érezd nyomás alatt magad, és ne hasonlítsd magad másokhoz.

### **Összegzés**

Az a legfontosabb, hogy ne csüggedj el, és ne hagyd, hogy a negatív tapasztalatok eltántorítsanak. Az ismerkedés és a kapcsolatok kialakítása sok időt és energiát igényel, és mindenki más ütemben halad. Légy nyitott, próbálj új dolgokat, és tudd, hogy a megfelelő ember és kapcsolat idővel megtalál téged.

Ha bármilyen más kérdésed van, vagy szeretnél további tanácsokat, bátran írd meg!

aug. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!