Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha kapcsolatom?
Milyen a személyiséged? Kép? (A saját anyja szerint mindenki csinos)
A kitűnő alatt antiszoc strébert is érthetsz.
Ez ennyi alapján ezotéria kategória.
Miért ne lehetne kapcsolatod?
16 évesen igazából még semmiről nem meredtál le.
Elsősorban kiktől kapsz visszajelzéseket, lányok vagy fiúktól?
A lányok esetében max. egyfajta megerősítést jelent ez, ami nyilván jó.
Ammenyiben fiúktól kapod, akkor ott többről is lehetne szó.
Csak sokan félnek kezdeményezni, nehogy csalódás érje, azaz nehogy kosarat kapjon.
A legtöbb ember, normálisan néz ki, mert nem mindig a kinézet számít.
A kisugárzás sokszor fontosabb. Vannak emberek akiket nem tudnak vagy nem mernek megközelíteni. Lédául, ha egy lányról úgy gondolják, hogy nagyon tapasztalt szexterén, attól sok srác berezel. Néha egy öltözködési stílus vagy könnyed, laza magatartás is félreértéseket jelenthet.
Emberek a testbeszédből próbálnak olvasni, de ezt néha nagyon félre értik.
A másik félre értelmezés abból is adódik, hogy lassan felcserélődnek a nemek közötti szerepek. Sok az erős, független, önálló, határozott nő és ez megrémiszt egyes férfiakat. Sokan úgy gondolják, hogy manapság a nő is kezdeményezhet és erre várnak.
Te magad válaszoltál, hogy mi lehet probléma ”kifejezetten nagyszájú vagyok” .
Nagyom kevés srác, de még férfiben is kevés van akit kimondottan a temperamentumos és nagyon határozott nőket szereti. Mint írtam az előbb félnek tőle. Sokan ezek a nőkhöz erős nemi aktivitást társítanak és sok pasi, meg kishitű és nem kockáztat.
Már bocsi, de ha visszafogottabb vagy nagyobb sikert érhetsz el.
#3-as voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!