Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valaha kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt, meg csak nem is csokoloztam soha es nagyon szeretnek barátot már... (ne gyere azzal h inkább tanulj mert kitűnő vagyok) 16 éves lány vagyok és tok sok olyan visszajelzést kapok hogy jol nézek ki, szerintem tok normalisan nezek ki ápolom magam, használok parfümöt stb... Mi lehet a gond? (heteró vagyok) Az értelmes segítő jellegű válaszokat köszönöm szépen.

júl. 8. 10:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Milyen a személyiséged? Kép? (A saját anyja szerint mindenki csinos)

A kitűnő alatt antiszoc strébert is érthetsz.

Ez ennyi alapján ezotéria kategória.

júl. 8. 10:50
 2/13 anonim válasza:
45%
Ember! 1-es! A kitűnőt egy 16 éves a tanulmányi eredményére érti. Fogd kicsit vissza magad... Az ezotéria meg okkultista, démoni irányzat, a hiszékeny embereket vezeti meg, akik a normális lelki hitre nem akarnak eljutni.
júl. 8. 11:03
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne lehetne kapcsolatod?

16 évesen igazából még semmiről nem meredtál le.

Elsősorban kiktől kapsz visszajelzéseket, lányok vagy fiúktól?

A lányok esetében max. egyfajta megerősítést jelent ez, ami nyilván jó.

Ammenyiben fiúktól kapod, akkor ott többről is lehetne szó.

Csak sokan félnek kezdeményezni, nehogy csalódás érje, azaz nehogy kosarat kapjon.

A legtöbb ember, normálisan néz ki, mert nem mindig a kinézet számít.

A kisugárzás sokszor fontosabb. Vannak emberek akiket nem tudnak vagy nem mernek megközelíteni. Lédául, ha egy lányról úgy gondolják, hogy nagyon tapasztalt szexterén, attól sok srác berezel. Néha egy öltözködési stílus vagy könnyed, laza magatartás is félreértéseket jelenthet.

Emberek a testbeszédből próbálnak olvasni, de ezt néha nagyon félre értik.

A másik félre értelmezés abból is adódik, hogy lassan felcserélődnek a nemek közötti szerepek. Sok az erős, független, önálló, határozott nő és ez megrémiszt egyes férfiakat. Sokan úgy gondolják, hogy manapság a nő is kezdeményezhet és erre várnak.

júl. 8. 11:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem jellemző ram, kifejezettem nagyszájú vagyok, (lehet h ez a gond xd) es nem édesanyám szerint vagyok szep😭 2. Köszönöm
júl. 8. 11:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Szia kedves 3. Köszönöm szépen a segítséget, barátnőim is mondjak hogy jol nezek ki stb, de nehany fiutol is hallottam mar lehet tenyleg csak nem merdek kezdemenyezni, a valasz második részere vonatkozoan pedik en nagyon laza vagyok, nagypofaju, szoval lehet tenyleg ez a baj köszi szépen még egyszer❤️
júl. 8. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
18 éves vagyok és még mindig nincs pasim. Rám is mondják, hogy szép vagyok mégse hívnak el randizni. De a nagyszájúságot sokan nem szeretik (én nem szeretem ha valaki ilyen). Egyébként meg még bőven rá érsz. Ne azért legyen barátod, mert másoknak van, hanem mert szereted az illetőt
júl. 8. 11:23
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Te magad válaszoltál, hogy mi lehet probléma ”kifejezetten nagyszájú vagyok” .

Nagyom kevés srác, de még férfiben is kevés van akit kimondottan a temperamentumos és nagyon határozott nőket szereti. Mint írtam az előbb félnek tőle. Sokan ezek a nőkhöz erős nemi aktivitást társítanak és sok pasi, meg kishitű és nem kockáztat.

Már bocsi, de ha visszafogottabb vagy nagyobb sikert érhetsz el.

#3-as voltam!

júl. 8. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Lehet elnyomod a pasikat magad körül ezzel a stílussal.
júl. 8. 11:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Neem, nem pick me vagyok, csak őszinte xd
júl. 8. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Drága kislányom, most tanulj inkább, érettségizz le, aztán ráérsz ezzel foglalkozni. Addigra már benő a fejed lágya és a fiúké is, megkomolyodtok, így egy normális kapcsolatot tudsz majd kialakítani. Most még ez aligha menne, ha lenne is valami, az csak azért lesz hogy legyen valami, ez pedig nem jó.
júl. 8. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!