Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon találkozni akar velem egy lány (16) éves, de én egy 20 éves srácnak adtam ki magam, és igazából 27 vagyok, mit tegyek?
Mert ebben semmi pedofil nincs. Termékenysége es szexualis vonzereje csúcsán lévő lányokert a ferfiak tobbsege odavan. Ez legfeljebb efebofilia lehetne, de én pl ugyanugy ismerkedem kora-huszonévesekkel is, szóval ez sem áll meg igazán a lábán. A pedofilia pre-pubertáns gyerekekhez valo vonzódás. Számolni remelem tudsz, ha már a fogalmakat ertelmezni onmagadtol nem igazan sikerul.
Hát, jó röhögést kívánok. Vigyázz, ki ne cseppenjen egy kis nyál.
Szeretem polgárpukkasztani az uncsi, egybites embereket, akik a saját boldogságuk keresése helyett másét akarják megmérgezni, és bár huszad annyit sem láttak és tapasztaltak a világból, mint én, megpróbálják az értékrendjüket másokra nyomni. Ha kifogynak az érvekből, akkor pedig elkezdenek személyeskedni, és olyan kifejezésekkel dobálózni, aminek vagy nem ismerik a jelentését, vagy ártó szándékkal félreértelmezik azt.
#23 Én nem az értékrendemet akarod másra eröltetni, csupán hánynom kell az olyan "emberektől", aki a tini párkapcsolatok kategóriában a pedofíliát népszerűsítik, legalizálják.
Egyébként sejtem, hogy épp trollkodsz (a többi válaszod alapján is), mert kizárt, hogy egyetlen lányos apa sem törte volna szilánkosra a gerincedet, miután megtudta, hogy ki "ismerkedik" a lányával.
Röhögsz, hánysz... nagyon intenzíven éled te ezt a gyakorizást. Csak vádaskodásról és furkálódásról szoknál le. Rosszabb vagy, mint egy neveletlen tinilány. :D
Nem tudom miért gondolod, hogy bárki apjával is találkoztam valaha. Daddy-nek elég vagyok én talira. Te viheted az apukákat gerincet törni, vagy amiről még fantáziálgatsz. Mindenki a saját boldogságának a kovácsa.
És szerinted a tinilányok elmondják otthon, hogy miket csinálnak? :D te tényleg koszono viszonyban sem vagy a valósággal.
Csak hogy kultursokkoljalak: vettem már el szuzesseget a szülői ágyban is, mert elutaztak, es kenyelmesebb volt ott lenni. Na ezt dolgozd fel.
De kb minden lánynak van keznel feltucat alibi, amit be tud dobni, hogy lelépjen otthonrol par orara, ha epp arra vágyik hogy a bugyijával kotozzek ossze a kezeit suli utan. Vészesen naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!