Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon találkozni akar velem egy lány (16) éves, de én egy 20 éves srácnak adtam ki magam, és igazából 27 vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van erre valami jó recept?2023. jún. 11. 22:39
11/28 anonim válasza:
Legközelebb legyél őszinte. De az is lehet, hogy nem egy 16 éves lánnyal hanem egy szakállas bácsival beszélgettél eddig.
13/28 anonim válasza:
Normális ember ilyenkor egyértelműen befejezné az ismerkedést és otthagyna.Ha már ilyen alapvető dologról is hazudsz akkor az már komoly probléma.Mondd el neki minél hamarabb.
14/28 anonim válasza:
Ez kicsit beteges. Felejtsd el. Kislány még hozzád képest. Majdnem 30 vagy már ember!
15/28 anonim válasza:
30 felett is rendszeresen vagyok tini csajokkal. Elárulnád mi a gond?
Kérdező: kamuzni elég alja, de hát a logikus lépés egyben a helyes lépés is, azaz elmondod neki, hogy ez van. Ha megkedvelt, kétlem, hogy ez gondot fog okozni, hacsak nincs valami társadalmi elvárások csapdájában.
16/28 anonim válasza:
Te mit szólnál, ha a csajról meg kiderülne, hogy nem is 16, hanem mondjuk 13?
17/28 anonim válasza:
Kiderült kamu volt a kérdező, ki is tiltották az oldalról.
18/28 anonim válasza:
Normális vagy? Mi a francot akarsz egy 16 évestől?
19/28 anonim válasza:
Üdék, lelkesek, édesek, tele energiával, kiváncsisággal, vágyakkal, nyers potenciállal. Jó hatással lehet rájuk lenni. Szexben pedig szubmisszívek, odaadóak, hatalmas libidóval.
Ezek azok amiket a korombeli nőkből hiányolok, volt velük is dolgom bőven, csak hogy a privátos zaklatásodra/kérdésedre is válaszoljak.:)
20/28 anonim válasza:
Olyanért miért nem lehet valakit jelenteni, hogy pedofil hajlamai vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!