Mit tegyek? Ha van egy fiú 20 éves nagyon tetszem neki viszont én 12 éves vagyok, szeretne velem találkozni de nekem nem tetszik!
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 12:49
1/3 anonim válasza:
Nem te tetszel neki, hanem a "12".
Mi a kérdés egyáltalán? Mondd, hogy nem. Ennyi!
2/3 anonim válasza:
Figyelj! Mondd meg neki egyszerűen, hogy válogasson a kora béli csajokból. Vagy ha meglátod söpörj kettőt a jobb kezeddel a bal válladon és nézz megvetően. Vagy ha nem száll le rólad mondd ezt: "Hozzám beszélsz vagy a szél rebegteti a szádat?" Ez tutira bejön! :) Én is voltam hasonló helyzetben, csak nálam egy 18 éves pasi próbálkozott...
De komolyra fordítva a szót, ha már magasabb hangnemben beszél veled, akkor szólj egy felnőttnek!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket be vetem hátha sikerül!! :)
2014. aug. 30. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!