Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért úgy alakult ki hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért úgy alakult ki hogy a fiúknak kell felszednie a lányokat? sokkal jobb lenne egy olyan világ ahol a lányoknak kell küzdeni a fiúkért

Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 20:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#20 felesleges, aki megcáfolja a "csak a fiúk kezdeményeznek" elméletét, azt ignorálja -.-"

#13 vagyok, szerinted ez annyira jó?

[link]

Meg a random nemiszerv képek instagramon? Úgy, hogy nem teszek ki semmit, és profilképem sincs (gondoltam tisztázom, mielőtt megint engem hibáztatnál, csak mert "nőből van"..)

Amúgy kérlek szépen, hadd tudjam már, hogy NEM kezdeményeznek a fiúk, NEM írnak ránk naponta 20-an, és amiatt, hogy te béna vagy, ne a nőket okold. Köszi.

2023. máj. 4. 20:13
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

#10 amúgy ebben teljesen igazad van

De mondd már el, szerinted ebben mi a jó?🤔

2023. máj. 4. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!