Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a világ vége?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány és ma suli után beszélni akartam vele ezért utánamentem biciklivel és mire beszélni kezdtem vele nagyon beizgultam és látszott is rajtam és alig jutottam szóhoz mit tegyek hogy ne legyen ilyen bejöhetek még neki félek már nagyon elcsesztem az egészet holnap még beszélnék vele de megint izgatott lennék nagyon félek és nem tudom mit tegyek kérlek segítsetek! 12F

#Szerelemö
2016. szept. 29. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Világvége? Jaj kölyök, ha tudnád még milyen problémák jönnek majd, ha felnőtt leszel!

Mondanám, hogy ne izgulj, de persze ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Szerintem ha te is tetszel neki, akkor még nem vágtad el magad előtte, sőt. Lehet, hogy pont azért leszel neki szimpatikus, mert ilyen félénk vagy. Sose lehet tudni!

2016. szept. 29. 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi még várok válaszokat kérlek ne idióta válaszok jöjjenek
2016. szept. 29. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vilagvege?

lassan 3. vialghaboru , de attol lesz vilagvege hogy neked egy lannyal kell beszelned..

Ne izgulj amugy a lanyoknak nem szokasuk fiut enni:DD

Szerintem nem csesztel el semmit:)

max a lany rajott hogy bejon neked :DD

2016. szept. 29. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
12 evesen inkább tanulj,ne ilyenektol fossál
2016. szept. 29. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
gondolom a kerdezo írt rám hogy "k.ussolj te s.uttyo állat".de nem akartam visszairni,inkább ide kommentelek hogy lássák hogy 12 evesen milyen kis " kemény " gyerek vagy. attól még h egy lány tetszik nem leszel menő, se attól ha csunyan beszélsz. ezt csak te hiszed kicsi szívem. és tényleg nem artana tanulnod,mert k.urvara meg fogod szopni a dolgokat! nekem meg ne ugass,te írtál ki egy kérdést, én valaszoltam,és szerintem a valaszommal paran meg egyet is ertenek. az meg hogy nem tetszik a valasz sajnálom a TE bajod mert egy dedos felfogasu kisgyerek vagy.ami nem gáz de akkor ne akarj csajozni.pá
2016. szept. 29. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen ezerrel fociztunk és azon izgultunk, hogy bejutunk-e gépezni az informatika terembe tanítás után. Változik a világ. ;)
2016. szept. 29. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!