Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves kor alatt van normális társkereső?
Figyelt kérdés
A tinderre 18 éves kor felett lehet regisztrálni én meg még 16 vagyok és az érdekelne hogy ven e az én? korosztályomnak társkereső oldal vagy csak az marad hogy két évvel idősebbnek mondom magam2020. febr. 8. 22:36
2/5 Stark2000 válasza:
"Yubo" néven van egy alkalmazás, bár hivatalosan nem társkereső ("make new friends"), de alapvetően ugyan az, mint a tinder. Ott azt hiszem 13 az alsó korhatár.
4/5 October15 válasza:
Hát azért azzal közöld hogy mennyi vagy akivel találkoznál. :D Szerintem azért a tinderen bőven akadnak 16-17 évesek is.
5/5 anonim válasza:
Szia. Van 14 éves is badoon aki 19nek adja ki magát és mutogatja is magát rendesen, sajnos..
De a tinderre ne menj fel ha van egy kis eszed, lány létedre legyen annyi eszed hogy nem leszel olyan mint a többi, ne öltözz ki, nem kell a ribis haspóló meg cicagatya meg társkereső, mert csak olyan elszel mint a többi. Ha valaki értékelni fogja azt aki belül vagy, na akkor vagy jó úton :P
Mellesleg szerintem itt is ismerkedhetsz ha valaki szimpatikus, én például nagyon szivesen beszélgetnék elfogadó hűséges lányokkal :)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!