Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek bármilyen normális társkereső platformot?
"mind egy sz@r" meg "fényévekre vannak" Nos pl:. Tindernél beállíthatod milyen messze keressen (ha a GPS be van kacsolva) és nincs olyan, hogy szar, ha nem találsz párt az nem az alkalmazás hibája :) A fizetős részével kicsit egyet értek de igaziból semmi hátrányod nem születik ha ingyenesen használod max korlátoznak mennyi embert húzhatsz jobbra 1 nap :)
Szerintem gondolod ezt át, esetleg csinálj igényes képet, emeld ki az előnyeid adj meg egy jó leírást stb. Remélem segítettem :)
Én kb 10 éve a parom.hu -n találtam tartós párkapcsolatot. Nem tudom, van-e még, rég nem használtam, most van valakim, nem aktuális nekem a dolog.
Ha férfi vagy, valamennyit mindenütt fizetned kell.
Nem kéne lenézően írni azért, teljesen normális a kérdés.
Az ilyen deep válaszok mint, hogy "való élet" nem éppen mutatja azt, hogy felfogtad volna a kérdést.
Továbbá igen tudom hogy működik a Tinder. Pont ezért sz@r az alkalmazás. Régen ugyanezekkel a szűrőkkel pörögtek a match-ek, most pedig évekkel később újraregisztrálás óta szinte semmi és ugyanazokat az embereket hozza ki újra és újra. A Badoo meg Hot or Not-ról pedig ne is beszéljünk. Csak a pénzre megy az a 2 alkalmazás. Direkt pay wall mögé rakja a közeli lányokat, míg az ingyenes igen/nem nem szűrhető...
Tisztában vagyok vele, hogy nem így fogom megtalálni életem párját, de kiindulásnak nem lenne rossz egy olyan platform ahol a hasonló helyzetűekkel legalább egy találkozás megbeszélhető lenne és nem lenne korlátozva a felhasználó. De erről szól a kérdés is, hogy van-e egyáltalán még ilyen ahol működnek ilyen alap dolgok, hogy találhatsz a közeledben match-et egyáltalán. (És nem azért nincs match-em mert ocsmány/torzszülött volnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!